Jump to content

Koreszkára való pk.

weedy

Ajánlott bejegyzések

Szia! Azért szedtem fel magam 1x mert Lukék azt hittem egyből csinálják az ügyet majd Laci szólt, hogy még nem és vissza tett 0 HP-ra majd levártam a 10 perc hálálidőt, de ha neked szólók többször OOC chat akkor nem kéne mégis oda jönni és egyből kidarálni mikor írok!

Igen, ez történt... Én is ott voltam az adott szituációban, tulajdonképpen én láttam a heal-elést, csak nem akartam PK-t rakni hanem inkább helyszínen megbeszélni, de nem kaptam választ így Bryan rakta a PK-t. Szóval az a szituáció volt, hogy láttam egyik szövetséges maffia tagokt "luke cheng"-t, majd mondtam, hogy gyorsan szerelkezzenek kell a segítség neki. Minden jól is ment, oda mentünk de addigra már elmentek, elvitték, mentünk volna vissza a HQ-nkra, majd mikor jött az egyik rendőr, ha jól emlékszem Kennedy Wilson, majd így egyből a fedezéket kerestük, majd jött a frakció tagom, Weat Henry majd mondtam neki figyelje a sikátort, én felmásztam a tetőre, majd megpillantottam Koreszkát, és narancssárga volt a HP-ja így rá lőttem, majd hirtelen zöld lett a HP-ja. Megkérdeztem AS-chatan, hogy mi is volt, majd egyszercsak engem lelőttek, de az mellékes.

• Like 1

Igen Kennedy volt aki lelőt, én csak azért szedtem fel magam mivel Lacit hallottam, hogy mondja csinálják az ügyet majd gondoltam megyek és mondom de Laci rámszólt, hogy még nem kell majd vissza rakott halálba és levártam a 10 percet és utána hívott oda.(PK-t nem találom ebben az ügyben jogosnak ha szeretnétek beszéljük át TS-en ezt az egész ügyet. Köszönöm!)

Edited by Koreszka

OOC-chatbe nem látta senki hogy,ügy van vagy valami... Attól hogy ügy van az nem azt jelenti hogy fel heal-ed magad, majd az ügy után folytatod luke-val, az RP-t.. Másrészt ha láttad volna, hogy  megyünk vagy akármi, akkor nem healelted volna fel magad, mivel tudtad, hogy jövünk. Meg ha as-chatre irtál volna Ryder-nek, akkor 100%,hogy ott se lettünk volna..

• Like 1

[2020-09-29 19:31:29] [Output] : [OOC]Steven Justin: (( ÉLJ ))
[2020-09-29 19:31:32] [Output] : [OOC]Steven Justin: (( ÁLHJ ))
[2020-09-29 19:31:32] [Output] : *[19:31] Bryan Shakur megölte Steven Justin játékost. (Fegyver: Uzi) (Fejbelövés)
[2020-09-29 19:31:33] [Output] : [NextGaming]: Az életerőd minimálisra csökkent, ezért animba estél! Vérzel
[2020-09-29 19:31:37] [Input]  : asegit 23
[2020-09-29 19:31:37] [Output] : [Hiba]: Ne akard már offduty-ba!
[2020-09-29 19:31:37] [Output] : [AS] Ideiglenes Adminsegéd - Luke Chen: oksa
[2020-09-29 19:31:38] [Input]  : adminduty
[2020-09-29 19:31:39] [Output] : *[19:31] Kennedy Wilson megölte Bryan Shakur játékost. (Fegyver: M4) (Fejbelövés)
[2020-09-29 19:31:41] [Input]  : asegit koreszka
[2020-09-29 19:31:41] [Output] : [Információ]: Koreszka felsegített téged.
[2020-09-29 19:31:41] [Output] : [Információ]: Sikeresen felsegítetted Koreszka játékost.
[2020-09-29 19:31:41] [Output] : [Napló]: Koreszka felsegítette Koreszka játékost.
[2020-09-29 19:31:44] [Output] : [AS] N.G.H.-Adminsegéd - Ryder Shakur: koreszka!!
[2020-09-29 19:31:49] [Output] : [Napló]: Laci megváltoztatta Koreszka életerejét. (0)
[2020-09-29 19:31:49] [Output] : [NextGaming]: Az életerőd minimálisra csökkent, ezért animba estél! Vérzel

(Itt a log, hogy vissza is tett utána halálba Laci mikor felszedtem magam)

Sziasztok!

A következő történt:

Jött a panasz Luke Cheng-től, hogy nem érti, miért történik vele az, ami.

Koreszka azt hitte, egyből getelek mindenkit, a fentebb említett okból.

Koreszka mikor elkezdtétek lőni, írta OOC hogy "állj", az előbbi ügyből adódóan, ennek ellenére ő meghalt, utána pedig az ügy miatt felszedte magát, amihez joga van. Ekkor én tájékoztattam, hogy még ne, ezért a HP-ját lecsökkentettem 0-ra.

Mikor kezdődött a 'tárgyalás", Koreszka ismét felszedte magát, amihez most is volt joga.

Én Rydernek direkt mondtam hogy ne üsse bele az orrát, mivel belekötöttem volna ha az adminjogokkal visszél. Ennek ellenére itt tartunk.

Szerintem a billentyűzetharcos játékmódot fejezzétek/fejezzük be, és várjuk meg a bíráló admin döntését, válaszát!

• Haha 1

Amennyiben úgy emlékeztem, hogy benyomtam a bindet de nem. Most néztem vissza logom amint Steven Justin névvel voltam. És még a ti RP szituációtok elött történt a sethp mikor ti már elmentetek csak utána vissza jötettek majd elkezdtétek kiszedni a PD-seket. Sajnálom én voltam a hibás!

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.