Alexander Kramarov Létrehozva: Szeptember 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 29, 2020 Sziaszto, van egy olyan otletem hogy a szervern lehessen youtube-ozni, ezt csak te hallanád senki más lenne egy gomb amivel elö tudod hozni a youtubot PL F4 és a hangrőt meg lehessen alitani /vol 0-100 parancsal, ezt csak azert irtam le mert én csinaltam egy ilyen scriptet, és nekem tökéletsen mükodik szerintem jo lenne ha erre a szerverre meg letne azt csinálni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Szeptember 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2020 Hi!Szerintem ennek semmi értelme,Csak szerintem mivel pl amikor épped AJ-ben vagy Sima Jail-ben vagy egyszer csak unatkozol és be nyomod a youtube-ot akkor ha ezt is egy idő után afk-nak számítaná az már más tészta.Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia. A vezetőség közös álláspontja szerint nem lesz ilyen a szerveren. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések