Robert Jager Létrehozva: Október 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 1, 2020 OOC önéletrajz Sziasztok, Marczis László vagyok, 15 éves, október 5-én töltöm a 16. évet. Debrecenben születtem, Hosszúpályiban élek. Hosszúpályi egy csendes község Debrecentől 19 km-re. Debrecenbe járok középiskolába és ha végzek gépgyártás technológiai technikus szakom lesz, de ez nekem nem elég, így egyetemre is jelentkezek majd. Az iskolában kéttannyelvű német-magyar szakon tanulok. Nagyon a szeretem a német nyelvet tanulni és beszélni is, nekem különlegesnek tűnik. Iskola után edzésre járok, mivel focikapus vagyok egy NB3-as utánpótlás csapatban. Nagyon szeretek focizni, többnyire minden hétvégén van meccsünk, aminek örülök. Nyáron szeretek túrákon részt venni, hiszen valahogy muszáj formában maradnom. Néha apukámmal és testvéremmel eljárunk horgászni, persze ha az időjárás úgy engedi. A szerveren napi 3-4 órát tudok lenni minimum, ha sok időm van akkor természetesen 5-6 órát is eljátszok a szerveren. A szerveren 5573 percem van. Nagyon szeretek RP-zni, hiszen ez is kikapcsol engem a mindennapi rohanásból. Szeretek új dolgokat kipróbálni, ezért is szeretnék frakció leader lenni. Eddig csak OMSZ-es voltam ezen a szerveren, egy másik szerveren pedig alleader egy maffiánál. Mióta RP-zel? - 3 éve nézek videókat - Másfél éve kezdtem RP szervereken játszani Szerverünkön lévő játszott perceid száma : - 5573 perc Csatolt kép az UPC-ről : Sajnos az rp hiány az amiatt volt, hogy felgyulladt a kocsim és egyből Lacit hívtam nem RP-t írtam, de ebből tanultam. IC-önéletrajz: Zdenko Muradnak hívnak, 1981.05.01-jén születtem Münchenben. Eredeti nevem Robert Jager, a nevemet azért kellett megváltoztatni, mivel átszöktem a határon. Apám Hans Kristofer Jager, aki egy illegális maffia főnökje volt, míg nem kellett elmenekülnie. Anyám Julia Wolfgang-Jager, akit megölt az ellenséges maffia. Ügyvédként dolgozott és nem tudott semmit az illegális részéről a családunknak. 2020.05.16.-án érkeztem a városba. Nagyon örültem, mikor a városba kerültem, de pár hónap múlva tudtam meg csak, hogy Németországból menekül a maffiánk. Sokat gondolkoztam mit csináljunk, ezért arra jutottam, hogy e-mailt írok a 2 testvéremnek, hogy jöjjenek a városba. Az egyik testvéremet Lukas Jagernek , a másik testvéremet Engelbert Jagernek hívják. Nagyon sokat dolgoztam, hogy újra együtt legyen a család, ami nem sokárra bekövetkezik. A múltban az OMSZ-ben dolgoztam, ott szakápoló voltam. Majd kaptam egy e-mailt mi szerint, testvéreim pakolnak és úton vannak Los Santos felé nem sokárra. Beadtam a felmondásom, majd elkezdtem rendezni azt, hogy minél könnyebb sorsunk legyen a városban. Sokat rákásztam és horgásztam. Szerencsére minden készen áll arra, hogy fogadjam a családom és együttes erővel munkába álljunk. Maffia története Németországban a Bajor tartományban munkálkodtunk. Mi voltunk Németország legbefolyásosabb maffiája, akik jóban voltak a helyi bandákkal kivéve egyet, a Müncheni Ultrákkal. Ők voltak a mi ellenséges maffiánk. Egyszer oda voltunk tárgyalni és rá támadtak a konvojunkra, mi pedig elmenekültünk. Szerencsére sikeresen elmenekültünk és megállapítottuk, hogy ez így nem lesz jó. Szétszóródtunk a városban, és egy embert elküldtünk álnéven Los Santosba, hogy nézzen szét milyen emberek vannak ott. Ez az ember Zdenko Murad volt. Amíg ő távol volt sokat harcoltunk a Müncheni Ultrákkal és elbuktunk. Anyánkat megölték. A maffiánknak menekülni kellett, nem volt más választásunk. Apánkat nem tudjuk merre van, mi pedig követjük Zdenko-t hátha jobb élet vár a maffiánkra Los Santosban. Frakció leendő neve, kiket hoznál? Leendő neve: Jager-bande német maffia Kiket hozznál : Lukas Jager-t Alleadernek hozznám Frakció felépítése, rangok, alleaderek száma stb. Leader: ő a vezér, aki jóváhagyja az akciókat Alleader: Segít a leadernek, tanácsokat ad és segít az akcióban Tervező: ő tervezi meg rablásokat, támadásokat, végignézze biztonságos-e az út egy tárgyaláshoz Sofőr: az ő dolga az, hogy biztonságba odaérjenek a tárgyalásra a felettesei Biztonságiak: a feladatuk az, hogy megvédje a Leadert és az alleadert bármi áron. TGF menete Fel keresnie az egyik emberünknek ahoz, hogy valaki tag legyen és egy munkát el kell végeznie ami bármi lehet. Céljaid a frakival kapcsolatban: -Szeretném azt, hogy mi lennénk a legnagyobb maffia a szerveren -Szeretnék egy remek közösséget összehozni -Szeretném, ha nem csak bankrablások és ATM rablások lennének -Szeretném azt, hogy aktív játékosok legyenek a frakciónkban -Szeretném azt, hogy ne haragosan váljunk el, hogyha valaki ott hagyja a frakciót, hanem megbeszélve és barátságban -Szeretném hogy mindenki jól érezze magát, ezért együtt döntünk mindenben -Ha valakinek magánügyi gond miatt nem tud lenni és teljesíteni azt megértjük és elfogadjuk -Ha valaki iskolába jár és tanulnia kell megértjük és elfogadjuk Igényelni kívánt frakció járművek: 3x Audi rs6 c7 2x BMW m5 f10 3x Mercedez g65 4X Audi a8 1X heli 1x vontató (ha megoldható természetesen csak akkor) Miért téged válasszunk? -Sokat tudok lenni a szerveren -Van tapasztalatom vezetésben mivel egy másik szerveren alleader voltam (sajnos az a szerver nem működik már) - Jól kezelek minden konfliktust -Nem szoktam káromkodni - Egy összeszokott csapatot szeretnék a végére kihozzni -Bennem mindig lehet bízni -Bárkivel barátságos vagyok és belátom, hogyha hibáztam Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Alleader voltam egy másik szerveren, egy maffiában, ami nem működik. Ezen a szerveren OMSZ-es voltam. Skinek, mappolás, képek/videók Skint, hogyha lehet nem szeretnénk kérni és az lenne a skinünk amit beállítottunk. HQ-nak ezt a házat szeretnénk Köszönöm, hogy elolvastad legyen szép napod! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Október 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2020 (módosított) Hali! Nos a formázás a kép elhelyezések meg konkrétan az egész lap tetszik! 1-2 bajt találtam: -Kicsit szerintem sok fraki kocsit kérsz de ha Daniel okésnak találjak akkor okés. -A Helikopter igazi pénzbe kerül. De ezen kívül menő szóval Támogatom! Edited Október 1, 2020 by Jacob Hamilton 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Október 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 1, 2020 Szia jól megírt lap lett. Én nem írok támogatom/nemtámogatom-ot de a kocsi igénylés tényleg kicsit sok meg vontatót ha jól tudom, illegális frakció nem kap maximum ha sajátot veszel. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert Jager Hozzászólva: Október 2, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 2, 2020 12 órája , Jacob Hamilton said: Hali! Nos a formázás a kép elhelyezések meg konkrétan az egész lap tetszik! 1-2 bajt találtam: -Kicsit szerintem sok fraki kocsit kérsz de ha Daniel okésnak találjak akkor okés. -A Helikopter igazi pénzbe kerül. De ezen kívül menő szóval Támogatom! Köszönöm szépen, köszönöm, hogy szólt a helikopter miatt, akkor szerintem azt nem kérjük. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert Jager Hozzászólva: Október 2, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 2, 2020 12 órája , Koreszka said: Szia jól megírt lap lett. Én nem írok támogatom/nemtámogatom-ot de a kocsi igénylés tényleg kicsit sok meg vontatót ha jól tudom, illegális frakció nem kap maximum ha sajátot veszel. Köszönöm, hogy szóltál. Igen szerintem is sok így utólag a kocsik száma. A vontatót megoldjuk max veszünk 1-et. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Október 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 8, 2020 Kedves Pályázó! Kérlek, hogy az igényelni kívánt frakció járműveket gondoljátok át ismét, valamint az HQ-t bemutató linket frissítsétek egy újra! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Október 9, 2020 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 9, 2020 Rendben, még a mai nap folyamán hozzálátunk és elkészitjük. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 11, 2020 Kedves Pályázó ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Megj: Nincs több maffiára szükség. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések