Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Zdenko Murad-Jagerbande-német maffia

Robert Jager

Ajánlott bejegyzések

OOC önéletrajz

Sziasztok, Marczis László vagyok, 15 éves, október 5-én töltöm a 16. évet. Debrecenben születtem, Hosszúpályiban élek. Hosszúpályi egy csendes község Debrecentől 19 km-re. Debrecenbe járok középiskolába és ha végzek gépgyártás technológiai technikus szakom lesz, de ez nekem nem elég, így egyetemre is jelentkezek majd. Az iskolában kéttannyelvű német-magyar szakon tanulok. Nagyon a szeretem a német nyelvet tanulni és beszélni is, nekem különlegesnek tűnik. Iskola után edzésre járok, mivel focikapus vagyok egy NB3-as utánpótlás csapatban. Nagyon szeretek focizni, többnyire minden hétvégén van meccsünk, aminek örülök. Nyáron szeretek túrákon részt venni, hiszen valahogy muszáj formában maradnom. Néha apukámmal és testvéremmel eljárunk horgászni, persze ha az időjárás úgy engedi. A szerveren napi 3-4 órát tudok lenni minimum, ha sok időm van akkor természetesen 5-6 órát is eljátszok a szerveren. A szerveren 5573 percem van. Nagyon szeretek RP-zni, hiszen ez is kikapcsol engem a mindennapi rohanásból. Szeretek új dolgokat kipróbálni, ezért is szeretnék frakció leader lenni. Eddig csak OMSZ-es voltam ezen a szerveren, egy másik szerveren pedig alleader egy maffiánál.

Mióta RP-zel?

- 3 éve nézek videókat

- Másfél éve kezdtem RP szervereken játszani

Szerverünkön lévő játszott perceid száma :

- 5573 perc

Csatolt kép az UPC-ről :

120532604_4854218904618490_2386885256189268365_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=o-UQxTCCCFEAX-6GY0I&_nc_ad=z-m&_nc_cid=0&_nc_ht=scontent.xx&tp=6&oh=b0348ae792af4ade8e7c03c4d4effdbd&oe=5F99DCEE

Sajnos az rp hiány az amiatt volt, hogy felgyulladt a kocsim és egyből Lacit hívtam nem RP-t írtam, de ebből tanultam.

IC-önéletrajz:

Zdenko Muradnak hívnak, 1981.05.01-jén születtem Münchenben. Eredeti nevem Robert Jager, a nevemet azért kellett megváltoztatni, mivel átszöktem a határon. Apám Hans Kristofer Jager, aki egy illegális maffia főnökje volt, míg nem kellett elmenekülnie. Anyám Julia Wolfgang-Jager, akit megölt az ellenséges maffia. Ügyvédként dolgozott és nem tudott semmit az illegális részéről a családunknak. 2020.05.16.-án érkeztem a városba. Nagyon örültem, mikor a városba kerültem, de pár hónap múlva tudtam meg csak, hogy Németországból menekül a maffiánk. Sokat gondolkoztam mit csináljunk, ezért arra jutottam, hogy e-mailt írok a 2 testvéremnek, hogy jöjjenek a városba. Az egyik testvéremet Lukas Jagernek , a másik testvéremet Engelbert Jagernek hívják. Nagyon sokat dolgoztam, hogy újra együtt legyen a család, ami nem sokárra bekövetkezik. A múltban az OMSZ-ben dolgoztam, ott szakápoló voltam. Majd kaptam egy e-mailt mi szerint, testvéreim pakolnak és úton vannak Los Santos felé nem sokárra. Beadtam a felmondásom, majd elkezdtem rendezni azt, hogy minél könnyebb sorsunk legyen a városban. Sokat rákásztam és horgásztam. Szerencsére minden készen áll arra, hogy fogadjam a családom és együttes erővel munkába álljunk.

Maffia története

Németországban a Bajor tartományban munkálkodtunk. Mi voltunk Németország legbefolyásosabb maffiája, akik jóban voltak a helyi bandákkal kivéve egyet, a Müncheni Ultrákkal. Ők voltak a mi ellenséges maffiánk. Egyszer oda voltunk tárgyalni és rá támadtak a konvojunkra, mi pedig elmenekültünk. Szerencsére sikeresen elmenekültünk és megállapítottuk, hogy ez így nem lesz jó. Szétszóródtunk a városban, és egy embert elküldtünk álnéven Los Santosba, hogy nézzen szét milyen emberek vannak ott. Ez az ember Zdenko Murad volt. Amíg ő távol volt sokat harcoltunk a Müncheni Ultrákkal és elbuktunk. Anyánkat megölték. A maffiánknak menekülni kellett, nem volt más választásunk. Apánkat nem tudjuk merre van, mi pedig követjük Zdenko-t hátha jobb élet vár a maffiánkra Los Santosban. 

Frakció leendő neve, kiket hoznál?

Leendő neve:  Jager-bande német maffia

Kiket hozznál : Lukas Jager-t Alleadernek hozznám

Frakció felépítése, rangok, alleaderek száma stb.

Leader: ő a vezér, aki jóváhagyja az akciókat

Alleader: Segít a leadernek, tanácsokat ad és segít az akcióban

Tervező: ő tervezi meg rablásokat, támadásokat, végignézze biztonságos-e az út egy tárgyaláshoz

Sofőr: az ő dolga az, hogy biztonságba odaérjenek a tárgyalásra a felettesei

Biztonságiak: a feladatuk az, hogy megvédje a Leadert és az alleadert bármi áron.

TGF menete

Fel keresnie az egyik emberünknek ahoz, hogy valaki tag legyen és egy munkát el kell végeznie ami bármi lehet.

Céljaid a frakival kapcsolatban: 

-Szeretném azt, hogy mi lennénk a legnagyobb maffia a szerveren

-Szeretnék egy remek közösséget összehozni

-Szeretném, ha nem csak bankrablások és ATM rablások lennének

-Szeretném azt, hogy aktív játékosok legyenek a frakciónkban

-Szeretném azt, hogy ne haragosan váljunk el, hogyha valaki ott hagyja a frakciót, hanem megbeszélve és barátságban

-Szeretném hogy mindenki jól érezze magát, ezért együtt döntünk mindenben

-Ha valakinek magánügyi gond miatt nem tud lenni és teljesíteni azt megértjük és elfogadjuk

-Ha valaki iskolába jár és tanulnia kell megértjük és elfogadjuk

Igényelni kívánt frakció járművek:

3x Audi rs6 c7

2x BMW m5 f10

3x Mercedez g65

4X Audi a8

1X heli

1x vontató

(ha megoldható természetesen csak akkor)

Miért téged válasszunk?

-Sokat tudok lenni a szerveren 

-Van tapasztalatom vezetésben mivel egy másik szerveren alleader voltam (sajnos az a szerver nem működik már)

- Jól kezelek minden konfliktust

-Nem szoktam káromkodni

- Egy összeszokott csapatot szeretnék a végére kihozzni

-Bennem mindig lehet bízni

-Bárkivel barátságos vagyok és belátom, hogyha hibáztam

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?

Alleader voltam egy másik szerveren, egy maffiában, ami nem működik. Ezen a szerveren OMSZ-es voltam.

Skinek, mappolás, képek/videók

Skint, hogyha lehet nem szeretnénk kérni és az lenne a skinünk amit beállítottunk.

HQ-nak ezt a házat szeretnénk

120238819_626928441345681_5421956230543474662_n.gif?_nc_cat=110&_nc_sid=041f46&_nc_ohc=MeMSaT5b5a8AX9_B92T&_nc_ht=cdn.fbsbx.com&oh=09c12c6236679bd566efbe12d948ef6e&oe=5F772A58

Köszönöm, hogy elolvastad legyen szép napod!

• Like 1

Hali! Nos a formázás a kép elhelyezések meg konkrétan az egész

lap tetszik! 1-2 bajt találtam:

-Kicsit szerintem sok fraki kocsit kérsz de ha Daniel okésnak találjak akkor okés.

-A Helikopter igazi pénzbe kerül.

De ezen kívül menő szóval Támogatom!

Edited by Jacob Hamilton
  • Like 1

12 órája , Jacob Hamilton said:

Hali! Nos a formázás a kép elhelyezések meg konkrétan az egész

lap tetszik! 1-2 bajt találtam:

-Kicsit szerintem sok fraki kocsit kérsz de ha Daniel okésnak találjak akkor okés.

-A Helikopter igazi pénzbe kerül.

De ezen kívül menő szóval Támogatom!

Köszönöm szépen, köszönöm, hogy szólt a helikopter miatt, akkor szerintem azt nem kérjük. 

• Like 1

12 órája , Koreszka said:

Szia jól megírt lap lett. Én nem írok támogatom/nemtámogatom-ot de a kocsi igénylés tényleg kicsit sok meg vontatót ha jól tudom, illegális frakció nem kap maximum ha sajátot veszel.

Köszönöm, hogy szóltál. Igen szerintem is sok így utólag a kocsik száma. A vontatót megoldjuk max veszünk 1-et.

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.