Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lucky D Diaz Cégbe jelenkezési lap

Lucky D Diaz

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
Rozman Kleon Hiador
Hány éves vagy?
22
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
5-6 Óra
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

ORFK,Taxi,OMSZ,TEK

Miért ezt a frakciót választanád?

Mert ebbe több tapasztalatom van és segíteni szeretném a Kezdőket és a Playerek elszállítása A-ből B-be
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen rendelkezem mivel tudom hogy az kötelező ha egy frakcióba be szeretnél jutni.
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Szép napot! Rozman Kleon Hiadornak hívnak Hobbim a néptánc de egyéb más sportokkal is foglalkozom 22 éves vagyok és úgy gondolom hogy én jól össze tudnék dolgozni egy jó fej közösségű csapatban és remélem egy kis csapatmunkát is tudok tapasztalni ezen a szerveren ebben a frakcióban mivel eléggé sok tapasztalatom van a taxi frakcióban és eléggé sok bizalmat szeretnék hozni a szervernek és biztatni mindenkit és főleg magamat hogy sose adjuk fel mert engem mindenkinek a jó érdeke  segít engem mivel én csak segíteni szeretnék a embereknek Mint szoba mint lelkileg és testileg is persze 2-3Évet SAMP-oztam majd 7-8 évet MTA-ztam abból az 1 MTA évemet FUN szerverekre szántam majd 7 évet RPztem MTA-n eléggé sok tapasztalatom van a IN CHARACTER után és minden fele sok embert ismertem meg más szervereken illetve más TeamSpeak 3 Szervereken és ők is sokat segítettek nekem mikor kezdő voltam ezért én is a Kezdő frakció tagoknak vagy a Kezdő RP-s Embereknek próbálok én is a legtöbbet kihozni magamból hogy tudjak nekik segíteni mivel én egy nagylelkű ember vagyok és egy jó fej akivel barátkozni lehet mivel egy kedves és segítőkész ember vagyok, ez lennék én!

Mit akarok elérni a frakcióba ?

én egy Alleaderi Pozitcióra szeretnék eljutni mivel érzek magamban annyi tapasztalatot hogy ezt megérdemeljem.!

IC Rész

Jelentkező neve:
Lucky D Diaz
 Jelentkező születési helye, ideje:
Las Venturasi Korház 1998,08,26
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Lucky D Sarah
 Jelentkező apjának neve:
Lucky D Peter
 Előző munkahelye(i):

Vízimentő

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen.
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
annyi a vélemény hogy az egy nagyon jó dolog ha sokan be is tudják tartani mivel ha tudunk csapatmunkába dolgozni akkor több dolgot is eltudunk érni azzal és több utasok elszálítására is képesek vagyunk ha együtt müködünk Jobban és rosszban.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Szép napot! Lucky D Diaznak Hívnak nevezzenek nyugodtan Diaz-nak azért érkeztem ebbe a várósba mivel megszerettem volna ismerni az itteni lakosokat/állampolgárokat és jó csapatmunkába dolgozni egyes munkahelyeken,és jó barátokat szerezni és természetesen itt szeretném le élni az életemet a barátnőmmel és az 1 gyerekemmel mivel anyámék és apámék meghaltak ezért egyedül lakom most már a feleségemmel 3-4 éve költüztünk ide a várósba én 1 héten 2 szer kondizni járók mivel nem akarok elhízni  régen Vízimentő ként dolgoztam de Taxis ként is megakarom próbálni tudásomat.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.