Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Wexon Cortez Motoros banda

Ajánlott bejegyzések

1. OOC Önéletrajtz: Nevem Csató Tamás. 13 éves vagyok. Heves megyében lakom azon belül gyöngyös mellet egy kis faluban. Szeretek sportolni. Kedvenc Sportom a foci. Sajnos még nem értem el nagy eredményeket benne de minél hamarabb szeretnék nagyobb eredméyneket el érni benne. Aktivságom 2-4 óra.

2. Mióta RP-zek: Körülbelöl 1 éve RP-zek kisseb nagyom MTA szervereken.

3. IC Önéletrajz: Nevem Wexon Cortez. 1984  májusában születtem egy kicsi faluban  San fierro és Las Vegas között.Első gyerekként jöttem a világra,Szóval ugy hogy elvoltam  kényesztetve. Édes apám szigorú fegyelmezett , a város legjobb hentese volt. Édes anyám varró nő és egy igazi háziasszony volt... Gyermek ként igen magamnak való voltam. Mindig is kevés barátom volt,igazából... nem találtam sem a helyem sehol. Semmi nem érdekelt.Napról napra egyre rosszab volt a közérzetem,Mindaddig mí meg nem láttam , édes apámat  haza  gurulni egy Harley Davidson chopperral édes anyámmal a háta mögött.

4.Frakció lehendő neve,kiket hoznál be: Frakció lehendő neve: Road Prites MC. Akiket be hoznék természetesen értelmes, rá termett és aki érti is a dolgát amit csinál.

5. Frakció felépitése, rangok  fizetés:  Főleader:President 0$

Alleader:Vice President 0$

Tagok:Prospect 0$

OOC/ADMIN 0$ (Frakció megfigyelő)

6. Széljaid a frakcióval: 1. Szeretném ha össze tartó csapat lenne.

2. Csapat munka.

3.oda figyelés.

7. Céljaid a frakcióval kapcsolatban: Szeretném ha egy működő képes frakciót tudjak össze hozni.

8. igényelni való járművek: Harley Davidson kunickhead (csopper) 8 db.

9. Miért téged válasszunk?: Én ugy érzem tudnám csinálni ezt szeretem is a motorokat és elég aktiv is vagyok.

10. mien tapasztalataid vannak a leaderség téren?: Kissebb nagyobb tapasztalatom az van , Illetve kisseb szerveren volt már frakcióm amelyet 3 hónapig tudtam vezetni. Amiért tovább nem csináltam nem voltam utánna nagyon aktiv.

11. Skinek, mappolás.

Mappolás:

Angel pine ban lévő kis házas placc.

Skin: 

president.png

vpresident.png

vpresident.png

alt3.png

alt2.png

prospect.png

• Tulajdonos

Szia, a SeeMTA-s Road Pirates frakció skinjei ide biztosan nem fognak bekerülni, amire a hátukra ráadásul rá van írva hogy ROAD PIRATES (egyébként még a frakció nevét sem tudtad helyesen leírni). Ezen kívül a lap még mindig nagyon rövid, 13 évesen úgy gondolom, nem vagy elég érett egy frakció vezetésére, de köszönjük, hogy megpróbáltad.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.