Thomas Venturas Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2019 1. OOC Önéletrajtz: Nevem Csató Tamás. 13 éves vagyok. Heves megyében lakom azon belül gyöngyös mellet egy kis faluban. Szeretek sportolni. Kedvenc Sportom a foci. Sajnos még nem értem el nagy eredményeket benne de minél hamarabb szeretnék nagyobb eredméyneket el érni benne. Aktivságom 2-4 óra. 2. Mióta RP-zek: Körülbelöl 1 éve RP-zek kisseb nagyom MTA szervereken. 3. IC Önéletrajz: Nevem Wexon Cortez. 1984 májusában születtem egy kicsi faluban San fierro és Las Vegas között.Első gyerekként jöttem a világra,Szóval ugy hogy elvoltam kényesztetve. Édes apám szigorú fegyelmezett , a város legjobb hentese volt. Édes anyám varró nő és egy igazi háziasszony volt... Gyermek ként igen magamnak való voltam. Mindig is kevés barátom volt,igazából... nem találtam sem a helyem sehol. Semmi nem érdekelt.Napról napra egyre rosszab volt a közérzetem,Mindaddig mí meg nem láttam , édes apámat haza gurulni egy Harley Davidson chopperral édes anyámmal a háta mögött. 4.Frakció lehendő neve,kiket hoznál be: Frakció lehendő neve: Road Prites MC. Akiket be hoznék természetesen értelmes, rá termett és aki érti is a dolgát amit csinál. 5. Frakció felépitése, rangok fizetés: Főleader:President 0$ Alleader:Vice President 0$ Tagok:Prospect 0$ OOC/ADMIN 0$ (Frakció megfigyelő) 6. Széljaid a frakcióval: 1. Szeretném ha össze tartó csapat lenne. 2. Csapat munka. 3.oda figyelés. 7. Céljaid a frakcióval kapcsolatban: Szeretném ha egy működő képes frakciót tudjak össze hozni. 8. igényelni való járművek: Harley Davidson kunickhead (csopper) 8 db. 9. Miért téged válasszunk?: Én ugy érzem tudnám csinálni ezt szeretem is a motorokat és elég aktiv is vagyok. 10. mien tapasztalataid vannak a leaderség téren?: Kissebb nagyobb tapasztalatom az van , Illetve kisseb szerveren volt már frakcióm amelyet 3 hónapig tudtam vezetni. Amiért tovább nem csináltam nem voltam utánna nagyon aktiv. 11. Skinek, mappolás. Mappolás: Angel pine ban lévő kis házas placc. Skin: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Szia, a SeeMTA-s Road Pirates frakció skinjei ide biztosan nem fognak bekerülni, amire a hátukra ráadásul rá van írva hogy ROAD PIRATES (egyébként még a frakció nevét sem tudtad helyesen leírni). Ezen kívül a lap még mindig nagyon rövid, 13 évesen úgy gondolom, nem vagy elég érett egy frakció vezetésére, de köszönjük, hogy megpróbáltad. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések