Jump to content

Victoria_S_Orland Adminisztrátornak jelentkezik.

tamaskarolyt

Ajánlott bejegyzések

Magamról (OOC):

Karcsi vagyok 21 éves. Besenyszögön lakok szüleimmel. Kedves, aranyos, jószívű, barátságos típusú ember vagyok. Számítógépes Adatrögzítő, Érettségi és ECDL vizsgával rendelkezek. Jelenleg végzős bolti eladó szakra járok Budapestre. Utána megyek tovább tanulni Informatikai Rendszerüzemeltetőnek. Hobbiaim: Számítógépezés, telefonozás, házimunka, olvasás, tanulás. A tanulmányi eredményem kitűnő. Nagyon szép ereedményeket értem el. Nagy célom, hogy kijussak Angliába és találkozhassak II. Erzsébet királynővel.

Magamról (IC): 

Victoria Sarah Orland vagyok 38 éves. Los Santos születtem. Washingtonban éltem szüleimmel. Anyám Michelle Obama az ország volt first ladyje. Apám Barack Obama az ország volt elnöke. Kedves, aranyos lányka vagyok, aki ide költözött Los Santosba vissza barátnőjével Lisa Orlanddal. Névváltást a városban megkellett tennem, hogy ne legyek híres ember apám után. Elvégeztem a jogi és orvosi egyetemet, ahol sikeres diplomát szereztem. Fort Carson polgármester asszonyaként tevékenykedtem, még az a város meg nem szűnt. A város megszűnése után Donald John Trump-nál dolgoztam mint Egészségügyi miniszterként. 2018-ban leváltottak engem és így a Medical Department vezetőjeként folytattam tevékenységemet. Később viszont az ország Alelnöke voltam 2020. szeptember 1-ig. Most munkanélküli vagyok, de szeretném megalakítani egy várost, ahol a lakosság örüljön egy jobb jövőért.

Hányszor voltál admin jailba?

Nem voltam.

Hányszor voltál bannolva?

Nem voltam.

Szerinted mi a adminisztrátor feladata?

Hát a szabályszegőket megbüntetni. Segíteni az újaknak, akár körbevezetéssel. Ha admin ügy van, akkor megoldanám a problémákat. Segíteném a tulajokat, illetve az admin társaimat. Ha nagyobb admin ügy van, és ebben nem tudok segíteni, akkor nagyobb rangú admint vagy tulajt hívok ide. Funolni és hacker emberek érkeznek a szerverre egyből kibannolnám őket.

Aktivitási idő:

Hétköznap 1-2 órát, hétvégén a délután folyamán tudok.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Nekem az a véleményem róla, hogy nagyon jó döntés csapatmunkában dolgozni meg mondom miért. Azért, hogy együtt megbeszéljük a problémákat amiket nem tudsz egyedül megoldani. Együtt megbeszéljük a jövőre néző terveinket, hogy ki mit gondol. Mindenki elmondja véleményét és eldöntjük együtt kinek van igaza.

Miért pont téged válasszunk?

Azért engem válasszatok, mert minden feladatra képes vagyok. Voltam már admincontroller illetve Superadmin is. Tisztába vagyok az RP szabályokban is. Szóval segíteném a tulajt és az admin társaimat.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Azért jelentkeztem adminnak, hogy megmutassam itt is mire vagyok képes. Ha teljesítek, akkor többet fogok vele foglalkozni. Illetve a tulajoknak és az admin társaimnak segítenék, hisz csapatmunkában tudok dolgozni. Mindent megteszek, hogy nektek megfeleljek.

Pozitív tulajdonságok:

-Kedves

-aranyos

-jószívű

-barátságos

-segítőkész

Negatív tulajdonságok:

-Néha felhúzom magam.

-Magányos

-véleményét elmondja.

Szia, Karcsi !

Lapodat szépen összeszedted, formázás bár nincs, de szerintem el tudunk tekinteni tőle, mert így is szépen néz ki és átlátható. Amiket leírtál magadról, azokból ítélve valószínűleg tényleg képes lennél a rád bízott feladatokra. Sok sikert kívánok ! 

Támogatom.

• Köszi 1

Szia!

• Azok alapján, amit írtál kifejezetten értelmesnek tűnsz.
  • A múltad plusz előnyt jelent
  • A csapatmunkáról való gondolatod, ha érvényesíted is, abban az esetben ismét pozitív tulajdonság
  • Életkorod kifejezetten előnyös lehet időnként

Amennyiben tényleg ezek jellemzőek rád, én teljes mértékig TÁMOGATLAK!

Sok sikert kívánok! :)

• Köszi 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.10.28.-én 16:00-kor vagy  2020.10.29.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.