Stefania Blegu Létrehozva: Október 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 26, 2020 (módosított) Familia de Blegu Blegu Család OOC: Hello ! Szilveszter vagyok 17 éves, 3Éve MTAzok, abból másfél éve RPzek ezen a szerveren! Sok RP tapasztalatot gyüjtöttem 1230 (74.000+ játszott perc!) óra alatt! 41-es szint alatt, több frakcióba is volt részem! Voltam OMSZ AlLeader, ORFKnál Kadét, Taxi társaságnál FőLeader LSAMV-nél Szerelő. Volt Részem női illetve férfi karakter életét is élni IC! Sok Legál utánn, most bepróbálkoznék egy kis illegállal, mivel picit meguntam a legál életet, és őszintén több pénzt is látok az illegál terén! Alapból jönne velem 6 ember a csapatba, persze ezt még a későbbiekben bővíteném, de csak olyan emberekkel, akiket ismerek a FAIR játékért, és a NonRP elkerülése érdekében! Sok tapasztalatom van Leaderség terén, viszont szeretnék még többet szerezni! "Jó pap holtig tanúl..." IC: Diviana Blueberry szerepét játszom lassan másfél éve! Boldog, házas nő vagyok, a férjemmel élek egy házban. Nem élek rosz körülmények közt, mivel jelenleg van 2Darab Lamborghini Huracanom, 1Darab BMW M5 E60-am, És 1Darab Mercedes- Benz G65 AMG-m is! Nemrég hagytam ott az OMSZ-t. Fölháborodtam néhány emberen, és azon amiket ők ott művelnek. Beszereztem egy Colt-45öt, illetve 30 Darab 9mm-es lőszert! Persze engedélyel.... Megtetszett a fegyverek fogása, az a biztonság érzet! Úgy döntöttem az unokatestvéremmel, pár volt munkatársammal, 2 barátommal, és a férjemmel, hogy neki kezdenénk az alvilág rejtelmeibe! Frakció Neve, kiket hoznék?: Névnek "Familia Blegu"-t választottam mivel szerintem nem volt még román NonScrip FK így szerintem a változatosság kedvéért megérné megpróbálni! Hoznám az IC férjem akinek jelenlegi neve: Zdenko Murad, két testvérét Engelbert Jager, illetve Lukas Jager-t, Eric Lavera IC/OOC haverom: Ben D Chapman, Kevin Werric, IC unokatesvérem Zechariah Kegan-t! Lényegében eddig ennyi, lehetséges hogy még bővülni fog! Felépítés: Előszöris lenne: Seful/Leader [Ejtsd: Sefúl] Ő lenne a FőLeader ő lenne az egész család feje, ő igazgatná az egészet! Ő felelne mindekiért stb, stb! Armat/fegyveres [Esjtsd: Ármát] Ő lenne az az ember, aki fegyverekkel foglalkozik, elad, vesz, halász az alkatrészek érdekében illetve hogy minél jobban áljon a fegyverraktár! Traficant de droguri/Díler [Ejtsd: Tráfikánt de drogurj] Ő lesz az az ember aki droggal foglalkozik, elad, vesz, ültet, szüretel, öntöz stb stb! Începător/Kezdő [Ejtsd: Üncsepötór] Ő lesz az az ember ki frissen került be a csapatba, őt kell még igazítgatni, nevelni a családba, tanítani stb! Majd később ha megfeleőnek találjuk akkor választhat, hogy hová megy tovább, Traficant-nak, vagy Armat-nak! Ha nem lesz alkalmas a dologra, akkor azonnali CK-ra lesz ítélve! Célok: Egy nagy családot szeretnék kialkítani, akik vigyáznak egymásra, törődnek egymással, és közben benne vannak az alvilág rejtelmeibe! Célom, hogy ne egy NonRP-s közösséget hozzak létre, aki MGzik, aki Funol, és folytathatnám... Szeretnék bele vágni ezzel a néhány emberrel egy Maffiába, de mivel az nem lehetséges, így NonScript FK formájában tennénk meg azt, ami tőlünk telhető! Igény: Igenyelni nem szeretnénk sok mindent, de nem is bíztos hogy lehetséges! Majd DC-n rendeznénk ezeket az ügyeket! Miért én?: Voltam többszörös FK leader, pl taxinál nem egyszer kaptam meg IC emberektől OOC-n hogy eddig én vezettem a leggjobban a taxit. IC is monták, hogy nem lépnének ki a taxiból! Csak leadtam sajnos, (amit bánok) azért hogy PD-be mehessek. Csak az RP szituáció nem úgy engedte, hogy ott is maradjak! De erre a "Frakcióra" vigyáznék, mivel nem voltam sok illegál dologban! Tapasztalatok: Az első és leggfontosabb, nehéz olyan embert találni aki komolyan gondolja, és aki rendelkezik értelmes RP tudással, PL taxinál jöttek a LVL 1-esek és mondták IC: "Csak DC-m van! Baj?" Vagy hogy oda jött egy LVL 1 bemászott és minden IC előzmény nélkül elkezte RPsen fényképezgetni az autókat! Szóval, hogy a lényegre térjek, nehéz olyan embert találni aki komolyan is gondolja vagy tud is RP-zni! Skinek/Mapolás/Egyébb: Majd DC-n lerendeznénk ha úgy jó. Ha elfogadásra kerül, akkor mind annyian nevet fogunk változtatni! Edited Október 26, 2020 by Diviana Blueberry Hibajavítások Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jockey. Hozzászólva: Október 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2020 Szépen megofgalmazott és átgondolt! TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Október 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 27, 2020 Hali ! Én leginkább egy valami dolgot sajnálok ebbe, az pedig nem más, mint a személyek, akiket át viszel a maffiádba. Ahogy látom az OMSZ összes, aktív tagját átvinnéd, aminek én nagyon nem örülök. Az elmúlt időkben az OMSZ tényleg elérhető, aktív és jó volt, én, mint ORFK-s tag és leader, ezt tapasztalatból tudom bizonyítani és mondani is. Mellesleg ez mégis egy NonScript frakció, szóval úgy állj majd hozzá. Ezen kívül az ötlet jó, mert csak az RP-t és az illegált növelné még egy maffia, viszont amit elsőnek elmondtam, azt tényleg sajnálom, szóval így a frakciót nem teljes mértékben támogatom... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Október 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 27, 2020 Kedves Martin! Nem jön összes OMSZ tag! Egyedüli Zdenko Murad, és Zechariah Kegan jönne velem! Engelbet és Lukas visszamondták, Jackson alapból nem jönne, meg Alysa sem! Tövábbi tagokkal maradnak az OMSZ-nél. Köszönöm a megjegyzésed. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 3, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.11.05. 15:00 vagy 2020.11.06. 15:30 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések