Felix Voncenzo Létrehozva: Október 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Október 29, 2020 IC/InGame neved: < Felix Voncenzo> A ban időpontja: < 2020-09-06. 22:00:42 > Ban lejárata: 2020-12-20. 02:00:42 A ban oka: < Folyamatos NON-RP+Admin hülyének nézése > Admin neve, aki bannolt: < martinez > Miért szeretnéd az unbant? < Azért szeretnék unbant kérni mert sok időt játszottam a szerveren és mióta bannolva vagyok azóta szét unom magamat. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Október 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2020 Szia ! Unbannodat megkapod, kizárólag feltételekkel. Normális viselkedés / magatartás. Semmilyen módú NonRP. Szabályzat bármely pontjának betartása. Ha kapsz egy AJ-t, akkor visszakerül rád a bann. Az, hogy mi számít nálad súlyos AJ-nek és mi nem, azt majd én fogom nézni és eldönteni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Felix Voncenzo Hozzászólva: Október 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Október 29, 2020 Okes Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések