Jump to content

Mu Xun jelentkezés

Lionel Gracia

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Vágner Márton >
Mikor születtél?
< 2004.10.30 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< 3-5 óra >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen, máshol voltam Mentős  >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert szeretném kipróbálni a frakciót  >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen, mikrofonom nincs >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Én 16 éves vagyok. A kedvenc hobbim a focizás. Érdeklődési körömbe tartozik a horgászás. Magyarországon élek. Tanulmányaim nem a legjobbak és nem is a legrosszabbak. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< Link helye >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Mu Xun >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1992.10.30 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Ye Zhang >
 Jelentkező apjának neve:
< Yo Mux >
 Előző munkahelye(i):

< OMSZ >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< A csapat munká nélkül nem is munka a munka. Ha valaki ezt nem tudja megoldani az nem ide való. Legfontosabb dolog a csapat munka. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 3éve érkeztem Kínából, Los Santos városába. Testvéremmel döntöttünk úgy hogy elköltözünk Los Santosba, de sajnos Édesanyám nem akart velem jönni Édesapám viszont meghalt. Megérkeztünk, leszerződtünk az olajszállító kamionos cégnél 3-4 hónapot dolgoztam. Sokáig dolgoztunk itt, de fa vágoként 1-2 hónapot voltunk csak eléggé gyorsan ki utáltak minket onann. Sok időt voltunk az erdőben, farmer munkába kezdtünk de azt gyorsan ott hagytuk.Volt egy időszak amit munkanélküli ként kellet meg élnük. Testvéremmel mi ujra munkába kezdtük vizí mentősként. Jelenleg most Rákászunk és vizí mentőként dolgozunk. 1 hete láttam az interneten és észre vettem, hogy az ORFK tagfelvételt hirdet, aztán gondoltam jelentkezek. Édesanyám mentős volt Kínába, gondoltam kipróbálnám, de aztán rá jöttem hogy én nem olyan vagyok mint anyukám. Legfőbb hobby mindkettőnknek az autózás. Ennyi lenne az én életemről egy szoló kis rész lett. >

Edited by George Charlie

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk.

((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. Ha vannak AdminJail-ed vagy Banod akkor  jelezd azt nekem szint úgy privátban. ))

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.