Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Taxi Pályázat!

Mark Kesseli

Ajánlott bejegyzések

• OOC bemutatkozás: Sziasztok! Én Nagy Márk Viktor vagyok, 13 éves, magyar nemzetiségű. Kék szemű, szőke hajú magas ember. Szeretek játszani, videót készíteni YouTube-ra, Biciklizni és szeretem az autókat. Budapesten élek a XX. kerületben egy kertesházban! Sokszor barátaimmal töltöm el a szabadidőmet... Hétvégémet MTA:Sa-val töltöm el persze a NextGamingRP szerveren szoktam játszani 1-3 órát néha többet is. Igazából szoktam dolgozni is a ház körül. Segítek, csinálok- létrehozok, kreatívkodok és sok egyéb. Kb mindent magamnak csinálok például az íróasztalomat, gépem összerakását stb... A YouTube-ot is szoktam használni. 2015 decemberében kezdtem el videókat felrakni. Általában Gameplayek, egyéb sok -s más! Most igazán szeretek Streamelni (élőadásozni) és már 200 feliratkozóm van. Szeretnék a szerverről is videót készíteni a közeljövőben! 

• IC bemutatkozás: Heló! Én Mark Kesseli vagyok, 21 éves, Magyar nemzetiségű. Hajam barna, Szemem barna, Bőröm barna. A munkám pedig olajfinomító! Van 2db kocsim és nincsen 1 ingatlanom sem... Szeretem a munkámat meg vezetni is, de nagyon vágyok egy furikázós munkára. Még nem voltam illegális ügyekben. Csak a "tiszta" életet választottam... Ez nekem így jó, csak legálisan! Szeretnék egyszer majd családot alapítani, ingatlant venni egy garázzsal. Szeretnék majd egy tanyasi házat is. Például kimenni oda nyaralni, szórakozni! Taxit még sosem hívtam, inkább gyalogolni, kocokni- futni szoktam mert az egészséges! Ez az én kis életem.

• Frakció felépítése, Rangok: 
    -Zöldfülű Próbaidős sofőr: Zöldfülűként 1 hetet kell menned- jönnöd. Várnod kell míg következő (Gyakorlott Sofőr) rangba át nem kerülsz!
     -Gyakorlott sofőr: Ez(ek) az(ok) az ember(ek) akik már legalább 1 hete ott vannak a cégnél és ő már mehet sürgősebben.

• -Elsődleges sofőr: Már régóta ott van a cégnél és nagyon jót tett az ügyfeleknek.

• -Vezető: Ő leltároz pl. megszámolja az autókat, embereket (Fő) és ellenőriz. Ha például valaki összetöri az autót szól neki, jelenti a károkat.

• -Főnök: Ő vezeti a céget, rug-/vesz fel embereketsofőrnek, vagy éppen rúg ki. Kikérdezheti az ott dolgozó embereket hogy mit tett ma az ügyfelek vagy más érdekében / mit
  • csinált.
    Célom: Az a célom hogy a sok gyalogost, hirdetőt aki kiírja "fuvar érdekel!" nekik megkönnyebbíteni a közlekedést "A"-ból "B"-pontba. Szeretném hogy egy RENDES Rp-s csapat gyűljön össze! Én is mindent megtennék érte!

• Miért ezt választom: Engem lekötnek a kocsik és szeretek vezetni. Már nagyon- nagyon sok kilométert leautóztam és az- az igazság hogy leköt... És ha már itt van a taxi lehetőség, akkor miért ne? Amúgy is mijen jót lehet egy ilyen kis dologgal. Ha valaki ottragadt Például lerobbant a járműve és nem szeretne szerelőt hívni, hív egy taxit és az neki nagyon sok segitség és még gyalogolnia sem kell...

• Szerepe: Fontos egy taxi a szerveren mivel egy kezdő játékos mit kezd magával? Vagy ha elad valaki egy autóját és nem tud visszamenni mert nincs kedve gyalogolni, hívja a taxit! És a lényeg hogy az ügyfelet elszállítani. Jól fog neki esni hogy nem kell gyalogolni!

• Miért szeretnék én: Még nem voltam sehol fraki leader, vezető még a szerveren sem. Régen még normálisan RP-zni sem tudtam... Mostmár tudok RP-zni is, szabályt betartani egyéb finomságok! Még van mit fejlődnöm de már most jó vagyok! Pl.: Gyorsan gépelek.

• Köszönöm a fáratságát és hogy elolvasta a jelentkezésemet! Kérem adjanak egy esélyt! Viszlát!  
Edited by mrkngy0327
Letöltés .rtf fájl formátumban

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.