Jump to content

Reng Sayeed - Kani

Reng Biggs

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Reng Sayeed >

A ban időpontja:

< 2020-11-01 19:13:26 >

A ban oka:

< Szerverszidás #Kani >

A ban időtartama:

< 2021-07-09 19:13:26 >

Admin neve, aki bannolt:

< Kani >

Miért szeretnéd az unbant?

< Amióta ez megtörtént, nagyon unatkozom és szomorú vagyok, mivel ez az első szerver ahol elkezdtem roleplayezni, így szeretném folytatni a szerveren, nagyon sajnálom a történteket, és nem fog többet előfordulni. >

• Haha 2

Szia, írok ide én is, mivel én bannoltalak csak Kani nevében. 

A lényeg az, hogy nem értem miért kellett ilyet tenned. Játszottál elég sok időt itt a szerón az elmúlt időkben, és aktív tag voltál, majd egy ilyen IC-n alapuló hülyeség miatt ilyeneket írsz utána...

Én értelmes srácnak gondoltalak, fel is ajánottam, hogy segítek nektek a frakciótokon meg minden, erre meg ezt csinálod.

Nem mondom, hogy annyira megérdemelnéd az UB-t, mivel ha ilyeneket mondassz a szerverről és ilyen véleményt adsz róla, akkor ez a gondolat benned megmarad a véleménnyel együtt.

Nekem csalódás volt ez az egész.

Kani-ra bízom a döntést.

• Like 1

Szia! Nem volt valami szép amit "tettél". Viszont állítólag a tesód csinálta. Én hiszek neked, viszont most súlyosabb jailt fogsz kapni UB fejében.

2 választásod van:

-300p tanító

-600p Sima.

Válaszodat még ide a témába várom.

Edited by Kani
  • Like 1

11 perce, Kani said:

Szia! Nem volt valami szép amit "tettél". Viszont állítólag a tesód csinálta. Én hiszek neked, viszont most súlyosabb jailt fogsz kapni.

2 választásod van:

-300p tanító

-600p Sima.

Szia, a 300 perc tanitot választom, és még egyszer bocsánat mindenkinek.

Edited by Reng Sayeed

• Chriss unlocked és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.