Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lewis D Shafter Adminsegédnek való jelentkezése.

Steven Scott

Ajánlott bejegyzések

Lewis D Shafter - Adminsegéd Jelentkezési lapja

Készült: 2020.11.04

Pár információ magamról: 

Nos Sziasztok! Engem Ludányi Dániel-nek hívnak. Körülbelül már 5éve játszok a Multi Theft Auto Klienssel. Jelenleg 17.éves vagyok,október 27.-én töltöttem be. Jelenleg 10.osztályba járok Csongrád megyébe Hódmezővásárhelyre ahol Mezőgazdasági Gépésznek tanulok. Hobbiaim az nagyon sok van.. fel is sorolnék egy pár darabot közülük: Horgászat,biciklizés,számítógépezés,fotózás. Jelenleg ugye a második évemben járok a szakközép iskolában és 3éves szakmám van ami azt eredményezi,hogy nekem jövőre vége lesz.  Ezután már nem szeretnék annyira az MTA-val foglalatoskodni,hisz nekünk van egy Nemzetközi fuvarozó cégünk ahol tervezek majd dolgozni Nyerges Kamion-on. Jelenleg is csinálom a "B" kategóriás jogosítványt,így hétköznap a szerverre csak 2-3óra jut (Néha több is meg hétvégén is több. :) )) Tanulmányilag mondhatom azt,hogy nem állok rosszul. 

Pár információ a játékbeli önmagamról: 

Jelenleg a szerveren az ORFK szervezet tagja vagyok és "Kadét" rangon vagyok! A Szerver életében már többször is töltöttem Ideiglenes Adminsegéd posztot,ahol segíthettem sok embernek is.  A Szerverre körülbelül  a nyitás után regisztráltam,de nem fogott meg akkoriban magával.. Most így őszi szünetben fel néztem a szerverre és megnéztem az UPDATE-ket és teljesen magával rántott a szerver így mondhatom azt,hogy én végleg itt ragadtam. A Szerveren jelenleg 800ezer $-al illetve egy mondhatni fullos Audi RS6 c7-em van és rengeteg RP tapasztalatom. Egy kedves Magyar fiatal embert RP-zek akinek nagyon nagy vágyai vannak és rengeteg felelősséget szerete magára vállalni amit szeret is véghez vinni.

Hányszor voltam adminjail-ben?

---> Kép https://imgur.com/a/UqBKJ0e

Hányszor voltam bannolva?

---> Kép: https://imgur.com/a/UqBKJ0e

Mi az Adminisztrátor feladata illetve az Adminsegéd feladata?

Adminisztrátor feladata:

Segíteni a Játékosokat,ha nem tudnak valamit illetve Ha valami bugg illetve szabálytalankodás van a szerveren akkor azt kideríteni és kiosztani az adott szankciót!

AdminSegéd feladata:

Segíteni az Adminisztrátorok munkáját és a kisebb kérdésekben segíteni nekik. Illetve a játékosoknak a kisebb kérdésekre megfelelő választ kell adni.

Mi a véleményem a csapat munkáról?

Nos,hát a csapatmunkában elengedhetetlen a megfelelő nyugalom,türelem és a szép értelmes beszéd illetve a helyesírás. Meg kell hallgatni mindenkit akinek van épp ötlete és nem kell lehurrogni egy embert azért mert éppen nem jó dolgot mond. Higgadtnak kell maradni nagyon sok helyzetben és kell egy kis kreativitás illetve idő.

Miért pont engem válasszatok?

Nos azért gondolnám magam a megfelelő személynek mert türelmes vagyok imádok az embereknek segíteni. Szeretek csapatban dolgozni és szeretek az emberekkel ismerkedni. Szeretnék az Adminisztrátorok munkáján segíteni és könnyebbíteni a játékosok élményét a szerveren,ha esetleg nem tudnak valamit.

Miért Jelentkeztem adminsegédnek?

Azért mivel szeretnék az embereken segíteni és szeretném az Adminok munkáját megkönnyíteni. Rengeteg tapasztalatom is van ebben az egész dologban. Eddig soha sehol sem okoztam csalódást és imádok csapatban dolgozni. Szeretek is az embereken segíteni és megvan hozzá a kellő türelmem,időm!

Aktivitási időm:

Napona 2-3-4óra hossza

Hétvége: 10-11óra is akár!

Pozitív tulajdonság (4)

• Szeretek csapatban dolgozni
  • Türelmes vagyok.
  • Szeretek a játékosoknak segíteni
  • Kellő hozzáértéssel állok a feladatok elé.

Negatív tulajdonság (4)

• Hamar ideges leszek
  • Nem tűröm,ha a szervert vagy egy embert minősítenek
  • Nem szeretem a NON-T.
  • Nem szeretem a beképzelt beszédet.

======= Köszönöm,hogy elolvastad a lapomat =======

A Lapot készítette: Lewis D Shafter

Szia! Az elmúlt napokban eléggé volt időm megismerni, ezért elmondhatom azt, hogy tökéletesen tudod a dolgod. Párszor voltál már idg as és nagyon jól végezted a munkád, ezt ne hagyd ki. Én úgy gondolom, hogy megfelelnél erre a feladatra. Teljes mértékben támogatom, sok sikert! 

Edited by Kani
  • Like 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.11.07.-én 18:00-kor vagy  2020.11.08.-án 18:30-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.