Shawn Ruiz Létrehozva: November 7, 2020 Megosztás Létrehozva: November 7, 2020 (módosított) Ballas A Frakcióról: „Ha halálhörgést hallasz, tudod itt a Ballas!” A Ballas Los Santos egyik bandája, a Grove Street legfőbb ellensége. Ruhájuk színe lila, legfőbb fegyverük az UZI, baseballütő és pisztoly. A tagok beavatása az úgynevezett beolvadással zajlik. Ez a szertatás abból áll hogy cigarettával az új tagok alkarjára égetnek egy ”B” betűt, ami a banda nevére utal. A Ballas fegyver, -és drogkereskedelemmel foglalkozik. Emellett a GSF-el is utcai ütközeteket vívnak, ha meglátják őket az utcán. A tagok egymást kutyának szólítják, ezzel jelezve hogy veszélyesek. A banda jellegzetes autója: Lila Majestic. De egyéb lila színű autókkal is látni a tagokat. Területük: Glen Park OOC RÉSZ: Rólam: Herceg Szabolcs vagyok, 16 éves. Dombóváron élek, és itt tanulok asztalosnak. Szeretek focizni, meg különböző videójátékokat kipróbálni. Ami nagyon megfog, azt képes vagyok naponta órákon át is tolni. Ilyen a roleplay is. Próbálom beleélni magam a karakterem bőrébe, és ez teszi szerintem igazán jóvá a játéknak az élményét. Nem rp-ek olyan régóta, nem tolom olyan hardcore módon. De élvezem, és ez ösztönöz a fejlődésre. [UPDATE:] Talán a legfontosabbat felejtettem ki, pedig a legnagyobb célom a dolog, ami a banda rp-ben a hasznomra is válhat. Szoktam Rap/Hip-Hop szövegeket írni, megrendeltem a mikrofont is szóval a felvételek is nemsokára kezdődnek. Főkén az old school/underground rappet hallgatom, és ebben a stílusban írok én is. Mivel maga a játék is a Hip Hop nagy neveit szerepelteti, pl a Grove Streetesek a Comptoni N.W.A csapat mintájára lettek többnyire elkészítve (PL: Ryder=Easy-e, Sweet=Ice Cube)és én is a csapat stílusában írom a szövegeket ezáltal a szlengeket, törvényeket nagyon ismerem ami a bandákat illeti. Ezért is választottam a banda rp-t, mert szerintem ki tudok benne teljesedni. (Kis filajánló azoknak akik szintén hasonló karaktereket alakítanának, nézzék meg az Egyenesen Comptonból című filmet. Szerintem megértik majd hogy a gettó rp nem abból áll hogy össze vissza "Tiny nigga" meg társai mennek minden mondatban.) Igazából ennyivel szerettem volna kiegészíteni:) A karakteremről: Eyo! O'Shea Jackson vagyok, haveroknak Big Dog vagy Cube. Itt születtem Los Santos városában. A családom gyerekkoromban is a lila színt viselte. A banda feloszlott, a kutyák elmentek ahogy én is. Most visszatértem a városba és meglep hogy mi lett belőle. A Ballasokat újra össze kell hoznom hogy tudják ki itt a főnök, mert már olyan emberek ülnek a magas lovon akik nem tudják kezelni a dolgokat. De itt a Ballas, és az „erősebb kutya b.szik” ahogy tartja a mondás is. Hogy zajlik a tagfelvétel? Oda jössz a területünkre, ha nem más banda színeiben vagy és egy tagot leszólítasz könnyű pénz megszerzése végett, az ad neked pár munkát (pl.: Fegyver és drogkereskedés) ha jól teljesítesz akkor a beolvasztás (beavatás, ezt a fentiekben leírtam hogy zajlik) megtörténik és hivatalosan a banda színeit viselheted. Még egy kicsit a frakcióról: A leírtak alapján elég negatív és agresszív bandának tűnhet. Ezt szeretnénk mutatni kifelé, hogy ne packázzon velünk senki. Belül viszont családias hangulatot akarok teremteni IC és OOC is. Tárgyalgatni a többi bandával, fanolni a területünkön, és csak lazán roleplayezni. Amik kellenek a kezdetekhez: -Lila Majestic (x5) - Lila Ford Thunderbird (x2) -A területen lakások (min.: 3, ezeket majd utólag választanám ki) -Ballas member skinek (ezekről teszek alulra linket) Skineket szerintem innen lehet leszedni (nem biztos, nem tudtam tesztelni) https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid103.jpg https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid104.jpg https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid102.jpg Egyéb: Játszott perc: 1936 (jelenleg) Rangok: -Big Dog (leader x1) -Small Dog (al-leader x1) -Ball (tag) Miért lennék jó leadernek? Bár a játék terén sok tapasztalatom még nem volt a leaderkedéssel kapcsolatban, szerintem egy banda vezetésének feladatával sikerülne megbírkózni egy al-leader segítségével. IRL jól helyt tudok állni ha gyorsan kell döntést hozni és a tervezések terén is. AKINEK TETSZTETT DOBJON RÁ EGY JELET:D Edited November 12, 2020 by OShea Jackson 4 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 7, 2020 Szia ! Nagyon örülök neki, hogy ezt a frakciót választottad, mivel rivális bandának nevezhetjük a jelenleg működő grovee street ellen, illetve alapból is örülök, mivel sokkal jobban preferálom a bandákat, mint a maffiát. Beszéltem veled pár szót privátban, valamilyen oknál fogva, és az intézkedéseidből, írásaidból azt szűrtem le, hogy te tényleg törekszel a jó munkára és a dolgok maximalizálására. Remélem, hogy a bandát jól fogod működtetni, illetve a szlengeket, szokásokat, "hagyományokat" is ki tudod maxolni majd. Támogatom az ötleted, sok sikert ! Ui.: Fegyvereket, illetve illegális dolgokat nem pályázhatsz a fraki mellé. A HQ-ról meg annyit, hogy ha gondolod, akkor tegyél hozzá vagy csinálj hozzá mappolást, illetve bővebben fejtsd ki, hogy az adott helyen melyik házakat és melyik részt szeretnéd. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reng Biggs Hozzászólva: November 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 7, 2020 Szia! Szerintem jókat tudnál rpzni velünk, és az ötlet se rossz, ezért támogatom. UI: Fegyvereket, illegális dolgokat nem kérhetsz mellé. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: November 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 7, 2020 Javítottam az illegális dolgokra vonatkozó részt, köszönöm hogy szóltatok!:) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 10, 2020 Kedves Pályázó! Kérlek, egészítsd ki pályázatodat a következőkkel: - Szerverünkön lévő játszott perceid száma, - Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról, - Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, - Miért téged válasszunk? - Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: November 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 15, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.11.16. 15:15 vagy 2020.11.17. 15:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések