Ryder Létrehozva: November 11, 2020 Megosztás Létrehozva: November 11, 2020 Sziasztok 1,Azzal az ötlettem támadt, hogy lehetne póker asztal a kaszinóban, 2-3db, és mindegyik asztal külömbözne, az alap tétel mennyiségében. Például: legkisebb 1.000$ közepes 10.000$ nagy 25.000$ alap tétel kezdene. 2, Egyszer már ötletként le írtam, de viszont le írom még egyszer, mivel több player felől is vissza hallottam, hogy jó lenne nekik, illegál terén. Egy új fegyver azaz a boxer "testvére" a vipera. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Póker nagyon jó ötlet, hamár a billiárd bekerült, simán lehetne póker is, ez biztos, hogy jobban is ki lenne használva, mellesleg van, hogy maffiákat is RP-sebbé teszi, ha olyan szitukat hoznak ki. A viperáról annyit, hogy azért is lenne jó és szintén RP-sebb, mivel ha bandát nézünk, vagy akár egy átlagos embert, akkor IRL is előbb találsz vagy látsz náluk viperát, mint baseball ütőt, fejszét vagy járóbotot. Támogatom az ötleteket, hajrá! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Heli! Jó lenne a póker,jó ötlet. A másik a Vipera,az is jó ötlet,lehetne vele fenyíteni meg ja. TÁMOGATOM!! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anjawon Hayes Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 A póker ötletet nagyon adom. Na meg a vipera is elég király lenne. Én TÁMOGATOM 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 (módosított) Hé,cső! Ezt a két ötletet már eléggé sokszor beszéltük, hogy jónak találtam én is. Ezt szerintem eléggé sok player kihasználná. TÁMOGATOM!! Edited November 12, 2020 by Bryan Shakur 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések