Frederico Di Stefano Létrehozva: November 11, 2020 Megosztás Létrehozva: November 11, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Federico Di Stefano,Joseph De Steve- Panaszra tett játékos IC neve -Sandra Gold,Antonio Mattia Deluchi- Panasz oka: -MG gyanúja raboltuk a csajt,erre valahogy oda jött Antonio és elmentek,kommunikációs eszköz nem volt nála- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/ghEAhkaW a log végén látszik,hogy elmentek,ooc chaten észre is lehet venni,hogy beszéltunk róla.- Edited November 11, 2020 by Federico Di Stefano 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 11, 2020 Sziasztok, a PK-t én fogom bírálni. A panaszra tett játékosok válaszát várom 24 órán belül. Kérdésem, hogyan tudtad, hogy az illető pont ott van és hogy mit csinál? Válaszod bármi vizuális bizonyítékkal vagy log-al bizonyítsd. . . . @Antonio Mattia Deluchi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Sziasztok! Nem ismerem IRL..akkor láttam elsőnek csak meg láttam hogy éppen ic bántják és segítettem neki semmi MG log: https://pastebin.com/fkQ4vyUP Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Értem, köszi a válaszod. Következő kérdésem az, hogy az illetőknél volt-e fegyver, vagy hogy náluk volt-e a kezükbe, vagy valahol ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Baseball ütő volt náluk csak Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Értem, akkor ezekből ítélve meg lehet állapítani, hogy nem történt MG, illetve még PG sem történhetett, mivel az illetőknél csak baseball ütő volt. Várom a panaszt tevő játékosnak a válaszát, hogy Ő mit gondol erről, azután zárom a PK-t. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: November 12, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Egy zsákutcában egy ház háta mögött vettük el a telefonját,aztán leakartuk ütni,hogy ne emlékezzen,de még ezt megelőzően elfutott és futottunk mi is,hogy elkapjuk,de kiment az útra beült a mercibe és elmentetek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Szóval akkor ez arra utal, hogy eléggé nagy véletlen kell ehhez... Viszont Antonio azt mondta, hogy nem ismerte a személyt és csupán véletlen volt. Eléggé nehéz ilyenkor dönteni és rájönni, hogy kinek van igaza. Egyelőre én azt mondom, hogy senki nem kap semmit, de engedem, hogy erre még válaszoljon @Roland Zomboriés megbeszéljétek kettőtök közt itt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Ha lehet meg mutatnám hol voltak észre lehet venni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Rendben, akkor amint fent leszek a szerveren veled egy időben, akkor kérlek írj nekem PM-be és megmutatod. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések