Antonio D Giuseppe Létrehozva: November 12, 2020 Megosztás Létrehozva: November 12, 2020 Sziasztok! Az az ötletem támadt, hogy lehetne a lakásokba egy hűtő, lehetne benne ételt, italt tárolni, és ha pl magunknál van étel az egy idő után megromolhatna.. De a hűtőben tartottak nem. Lehet, hogy hülyének néztek most, de szerintem sokkal rp-sebb meg IRL-esebb lenne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 12, 2020 Az étel romlása az nekem is szimpatikus. Eza hűtő kivitelezés sem lenne végtére rossz ötlet. Így Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: November 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 13, 2020 Heli! Nagyon pacek ötlet,nagyon megvátoztatná a játék realitását!! TÁMOGATOM az ötletet!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia, valóban növelné a realitást, de annyi pluszt nem ér, hogy egy scripttel nehezítsük a szervert. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések