Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Santa Maria Turkish Provice pályázat - Jie Wang

Gustavo Santos

Ajánlott bejegyzések

Santa Maria Turkish Province

Közel-keletiek kezdik uralni a német alvilágot | Mandiner

OOC önéletrajz

Hamit Aykut: Oneshout néven futok az MTA közösségben, 16 éves vagyok, második évemet töltöm középiskolában. Többen ismerhetnek már MTA-ban. Körülbelül 5-6 éve RP-zek. Sok legális frakcióban voltam már, de illegálisban is.

Yusuf Huzziyas: Martos10 néven ismerhetnek már. 16 éves vagyok, 10 osztályba járok. Szeretek focizni, sokat játszok konzolon, és PC-n is. 2 éve RP-zek, és több féle frakcióban fordultam már meg.

Szerveren lévő játszott percek, UCP

Hamit Aykut: 12 493 perc

https://imgur.com/oLKduYr

Yusuf Huzziyas: 9 017 perc

https://imgur.com/e99B7Hp

IC önéletrajz

2019.11.23-án Hamit Aykut és Yusuf Huzziyas egy kebabost kezdtek el üzemeltetni a Santa Maria Beachen. Mivel nem voltak megelégedve azzal a pénzel, amelyet magánvállalkozásukból kerestek, ezért hamar becsöppentek az illegális életbe. Többnyire csak piti ügyekkel foglalkoztak, de néha-néha becsúszott a házhoz egy-két nagyobb megbízás is. Az év utolsó hónapjában egy Keylon Murphy nevezetű tőkés úriember bérelte fel őket egy kissebb munkára, akivel később nagyon erős barátságra tettek szert. Hamit és Yusuf felhalmozott egy kis pénzt, amit arra szánta, hogy kibéreljenek egy klubbot. Keylon ajánlásával, és pénzügyi támogatásával kibérelték a Santa Maria mólón lévő klubbot. 2020.01.21-én Turan Krapinar barátjuk Los Santosba való jutását szintén Murphy finanszírozta. Azóta több emberrel is bővült a lista, és mindössze két hónap leforgása után a tagok már egy néven tartják számon a tengerpartot.

Frakció leendő neve, kiket hoznék

Santa Maria Turkish Province

Hamit Aykut, Yusuf Huzziyas (név váltás után)

Frakció felépítése

çaylak - újonc, beavatlan

başlatıldı - beavatott

kalın - ő benne a vezetők megbízhatnak már, komolyabb feladattal is elláthatják a főnökök

takım Lideri - ő egy kissebb vezetőnek számít, rá kötelesek hallgatni az alatta lévő tagok

Patron - Ő a maffia feje. Emelett legrégebbi tag a csapatban.

Leaderek száma 2

Hamit Aykut (jelenleg: Jie Wang)

Yusuf Huzziyas (Mu Xun - persze névváltás lesz)

A török alvilág fejesei hamis szerb útlevelekkel utazgatnak |  Orientalista.hu

Céljaim a frakcióval kapcsalatban

Nyilván szeretnénk összehozni egy komolyabb és összeszedett projektel, amely egyébkent nem csak frakciótagoknak biztosít rp lehetőségeket, hanem a többi játékos számára is. Ragozhatnám itt, hogy me, szeretnénk 'dara frakciót' de úgy gondolom, hogy ezek alapvető dolgok. A későbbiek során, amikor szeretnénk több interiort is lerakatni , és Santa Maria Beach területét "török maffia gettóvá" alakítani.

Igények

Jármű: 3 G65, 3 m5 e60, 1 maverick, 2 Range Rover Sport, 2 Burrito

Miért engem válasszatok

5-6 éves RP tudásom van 4 éve vezetek/vagyok változatosan több féle szerveren frakciót/frakcióban. Úgy gondolom megfelelnék e célra.

Tapasztalataim leaderség terén

Ezen a szerveren nem voltam még frakció leader, de máshol voltam.

OMSZ 2x

Olasz 1x

Orosz 2x

Piru 1x

Groove 2x

Skinek, Mappolás

https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/149950-corneru-s-wedding-skinpack/

(andre, vmaff3, claude,vmaff1, swmyst)

Mappolást majd csatolom képben.

Köszönöm, hogy végig olvastad!

Edited by Jie Wang

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.