Gustavo Santos Létrehozva: November 17, 2020 Megosztás Létrehozva: November 17, 2020 (módosított) Santa Maria Turkish Province OOC önéletrajz Hamit Aykut: Oneshout néven futok az MTA közösségben, 16 éves vagyok, második évemet töltöm középiskolában. Többen ismerhetnek már MTA-ban. Körülbelül 5-6 éve RP-zek. Sok legális frakcióban voltam már, de illegálisban is. Yusuf Huzziyas: Martos10 néven ismerhetnek már. 16 éves vagyok, 10 osztályba járok. Szeretek focizni, sokat játszok konzolon, és PC-n is. 2 éve RP-zek, és több féle frakcióban fordultam már meg. Szerveren lévő játszott percek, UCP Hamit Aykut: 12 493 perc https://imgur.com/oLKduYr Yusuf Huzziyas: 9 017 perc https://imgur.com/e99B7Hp IC önéletrajz 2019.11.23-án Hamit Aykut és Yusuf Huzziyas egy kebabost kezdtek el üzemeltetni a Santa Maria Beachen. Mivel nem voltak megelégedve azzal a pénzel, amelyet magánvállalkozásukból kerestek, ezért hamar becsöppentek az illegális életbe. Többnyire csak piti ügyekkel foglalkoztak, de néha-néha becsúszott a házhoz egy-két nagyobb megbízás is. Az év utolsó hónapjában egy Keylon Murphy nevezetű tőkés úriember bérelte fel őket egy kissebb munkára, akivel később nagyon erős barátságra tettek szert. Hamit és Yusuf felhalmozott egy kis pénzt, amit arra szánta, hogy kibéreljenek egy klubbot. Keylon ajánlásával, és pénzügyi támogatásával kibérelték a Santa Maria mólón lévő klubbot. 2020.01.21-én Turan Krapinar barátjuk Los Santosba való jutását szintén Murphy finanszírozta. Azóta több emberrel is bővült a lista, és mindössze két hónap leforgása után a tagok már egy néven tartják számon a tengerpartot. Frakció leendő neve, kiket hoznék Santa Maria Turkish Province Hamit Aykut, Yusuf Huzziyas (név váltás után) Frakció felépítése çaylak - újonc, beavatlan başlatıldı - beavatott kalın - ő benne a vezetők megbízhatnak már, komolyabb feladattal is elláthatják a főnökök takım Lideri - ő egy kissebb vezetőnek számít, rá kötelesek hallgatni az alatta lévő tagok Patron - Ő a maffia feje. Emelett legrégebbi tag a csapatban. Leaderek száma 2 Hamit Aykut (jelenleg: Jie Wang) Yusuf Huzziyas (Mu Xun - persze névváltás lesz) Céljaim a frakcióval kapcsalatban Nyilván szeretnénk összehozni egy komolyabb és összeszedett projektel, amely egyébkent nem csak frakciótagoknak biztosít rp lehetőségeket, hanem a többi játékos számára is. Ragozhatnám itt, hogy me, szeretnénk 'dara frakciót' de úgy gondolom, hogy ezek alapvető dolgok. A későbbiek során, amikor szeretnénk több interiort is lerakatni , és Santa Maria Beach területét "török maffia gettóvá" alakítani. Igények Jármű: 3 G65, 3 m5 e60, 1 maverick, 2 Range Rover Sport, 2 Burrito Miért engem válasszatok 5-6 éves RP tudásom van 4 éve vezetek/vagyok változatosan több féle szerveren frakciót/frakcióban. Úgy gondolom megfelelnék e célra. Tapasztalataim leaderség terén Ezen a szerveren nem voltam még frakció leader, de máshol voltam. OMSZ 2x Olasz 1x Orosz 2x Piru 1x Groove 2x Skinek, Mappolás https://www.gtainside.com/en/sanandreas/skins/149950-corneru-s-wedding-skinpack/ (andre, vmaff3, claude,vmaff1, swmyst) Mappolást majd csatolom képben. Köszönöm, hogy végig olvastad! Edited November 18, 2020 by Jie Wang Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: November 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 18, 2020 Kedves Pályázó! Lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések