zeee Létrehozva: November 17, 2020 Megosztás Létrehozva: November 17, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Szabó Máté Mikor születtél? 2004.09.29 Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) Napi 3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen, több szerveren voltam az ORFK tagja Miért ezt a frakciót választottad? Mindig is érdekelt a rendvédelem/ a rendvédelmi RP Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Szabó Máté vagyok, 16 éves.Rajongok mindenért ami mozog és kereke van. Lassan 4 éve motorozok közúton, kisebb nagyobb sikerekkel. Mindenféleképp a jármű mechanikai úton szeretnék tovább tanulni, majd később ebben elhelyezkedni. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=828k_p_2020_11_17_210127.png IC Rész Jelentkező neve: Matthew Baker Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1992.05.17 Jelentkező anyjának leánykori neve: Emily Watson Jelentkező apjának neve: Dr.Bob Baker Előző munkahelye(i): Fegyveres biztonsági őr Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az egész rendvédelem alapja az együttműködés, ha akár csak egy kolléga nem működik együtt akkor már érezhető a negatÍv hatása a csapatban. Én úgy vélem, ha nincs megfelelő együttműködés egy fél felől akkor annak semmi keresnivalója a Rendvédelemben. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Matthew Baker vagyok, 28 éves. Előző munkahelyemen egy bankban fegyveres biztonsági őr szerepét töltöttem be. Előtte rendvédelmi szakon végeztem a Los Santosi Rendészeten. Mellette jármű mechatronikai iskolát is végeztem Las Venturasban. Édesapám a Las Venturasi kórház nyugalmazott vezérigazgatója, mellette nemzetközi szinten is elismert Doktor. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 17, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések