balintkalc Létrehozva: November 18, 2020 Megosztás Létrehozva: November 18, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Kerekes Bálint Mikor születtél? 2006.02.08 Mondj pár szót az aktivitásodról! napi 2-3 órát tudnák tutira a frakcióra szánni ami lehet 4-5 is, hétvégén annyira nem érek rá. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Triád, Taxi, LSAMV Miért ezt a frakciót választottad? érdekel a rendvédelem mukája, több izgalom mint szerelni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen de nincs mikrofonom Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) Kerekes Bálint vagyok, 14-éves, Szlovákiában élek, jó tanuló vagyok, érdekeltségi köröm főként az informatika felé irányul, persze szeretek sportolni is, bicajozni, futni Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://imgur.com/a/PmFIPQ1 IC Rész Jelentkező neve: Connor Harry Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1997 február 8 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elisabeth Jhonson Jelentkező apjának neve: Josef Connor Előző munkahelye(i): taxi, LSAMV. Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együttműködés egy ilyen munkában nagyon fontos, itt jön ki hogy ki tud együttműködni, és ki nem. Szerintem alapvető dolog ahhoz hogy elkapjunk egy bűnözőt a jó kommunikáció, fontos persze hogy megadjuk a tiszteletet a nagyobb rangúakkal, és így elsajátítjuk a rendőrég alapvető dolgait. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 1997 február 8.án születtem Los Santosban kórházban, kiskoromban szerelő akartam lenni de mire felnőttem rájöttem hogy nekem nagyobb szerepei lesznek ebben a városban. Mielőtt viszont belecsöppentem volna a dolgokba összeszedtem egy kis pénzt amit autókra költöttem, elkezdtem üzletelni az autóimmal, így ismerkedtem meg egy kedves barátommal akiről később kiderült a Triád maffiához tartozik. Hát természetesen beléptem és onnantól nem volt kiút, de egy idő után rájöttem hogy nekem legális utakra kell lépnem, így jutottam el a taxiba ahol szintén jó emberekkel ismerkedtem meg, viszont ezt a munkát hamar meguntam így a kiskoromban szőtt álmaimat valósítottam meg, ezek után beléptem a szerelők közé ahol az eddigi legnagyobb élményem volt rengeteg embert ismertem meg, sajnos elakartak csábítani az illegális életre de úgy döntöttem hogy rendőrként folytatom életemet persze ha felvesznek. < Válaszod > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: November 18, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 18, 2020 (módosított) a végén ottfelejtettem a Válaszod dolgot de észrevettem Edited November 18, 2020 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 18, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések