Jump to content

Ralph Atkinson Taxi

Ralph Atkinson

Ajánlott bejegyzések

Taxi Celldömölk

OOC

György Olivérnek hívnak,16 éves vagyok,a családommal élek egy kis falucskában.Középiskolába járok autószerelőnek.Imádom az autókat és a motorokat.

A hobbim és az esődleges szenvedélyem a motorozás,de mellette ott a szerelés és a gépezés is.Lassan meg lesz a jogsi is csaka  koromból adódóan még nem lehet b kategóriás jogsim.Kismotorból már megszereztem egy éve de amint tehetem motorozok kihasználva a jó időt.A gépezés a mádodig szenvedélyem amit olyan napi 5-6 órát szoktam nyomni(Ha leader lennék ez csak nőne).Hétvégén csak este fele tudnék lenni mert járok melózni és onnan csak délután érnék haza.

Ezen a szerón 1 éve kezdtem el játszani.Előtte is MTA-ztam de akkor nem igazán vettem komolyan az rp-t illetve nem is voltam benne a legprofibb.(ez a jailemeken látszik is), de már eléggé felfejlődtem.Töbször is elmentünk a haverokkal a szerórol, de mindig vissza tértem mert szánomra nagyon vonzó a szerver.

IC

Ralph Atkinsonnak hívnak, 1995-ben születtem San Fierroban.Van két öcsém akiket 5 éve én nevelem őket mert édesanyánk elhunyt.Apánk még él de amikor teheti és van miből iszik.Gyerekkorom nem volt a legfényesebb de én mindig tanultam anyámra halgatva, hogy így majd viszem valamire.Általános és középsuliba is San Fierróba jártam.Autószerelő a végzetségem de nem igazán abban a szakmában dolgozom mostmár.Dolgoztzam olajszálítóként,Voltma mentős,Rendőr illetve autószerelő.

Rengeteget dolgoztam az öcséim miatt illetve,hogy azért legyen valami értelme annak hogy élek e világon. Jelenleg 13 gépjárművem van amiből 2 hajó, 2 motor és 9db autó.Kiskoromban mindig a taxisokat csodáltam,hogy milyen jó nekik és mennyit vezethetnek és segíthetnek másokon.Így hogy itt van az a lehetőség hogy én lehetnék a vezető kihasználom és ezért is gondoltam hogy megpróbálkozok a jelentkezéssel.

ranglétra - 1 - Álláskeresési tanácsok, Álláskeresési ötlete

Rangok

-Próbaidős sofőr:Ő lenen az aki 2 hétig próbaidősként dolgozna, hogy bebizonyítsa azt, hogy alkalmas erre a feladatra.

-Betanult sofőr: Ő lenne az aki már 2 hét alatt bebizonyította, hogy alkalmas erre a posztra.

-Veterán:Ő lenne az aki a fontos és sürgős fuvart intézné.

-Telephely vezető(al leader):Ő lenne az aki a telephelyet rendben és karban tarja,ha lenne kár akkor azt helyrehozatni addig pedig ideiglenes kocsit adni a  sofőrnek

-Cég vezető (Fő leader):Ez pedig én lennék akinek az a feladata, hogy felügyeljem a cég működését anyagi költségvetését.

TAXI Szekszárd

Mit szeretnél elérni?

A frakcióval több ötletem,tervem van.Elsősorban egy olyan rp közösséget létrehozni akik nem nonosak illetve ismerik és betartják a szerver szabályzatát.Illetve, hogy ne legyen vándorlás a frakiban(naponta belép valaki és ki is lép más valaki).Bevezetném azt a rendszert, hogy hetente mindenkinek le kéne adni egy menetlevelet ami pedig ezt takarja, hogy minden na kellene irni,hogy aznap mennyi volt a bevétel illetve a levezetett km.Ezt lekéne adni a telephelyvezetőnek, hogy számon lehessen tartan ki az aki inaktív avagy aktív.Illetve az előreléptetés is úgy zajla bizonyos meghatározott időközönként, hogy beülnék én is és a telephely vező mellé és egy vizsgán kell átmennie.

Versenytámogatási pályázat eredménye | Református Pedagógiai Intézet

Mért pont ezt a frakciót választanád?

Igazából imádog vezetni, és szerintem nekem a taxi lenne a legideálisabb hisz itt lehet a legtöbbet vezetni és mivel még nem voltam leader ezért itt próbálnám magam ki mert ez egy kisseb feladat, bár tudom nagyon jól ,hogy leadernek nem könnyű lenni.

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren?

Elsősorban az, hogy mindenkinek számára legyen elérhető szolgáltatás.A kezdők számára azért lenne fontos hisz ő nullán van és nincs annyi pénze hogy vegyen egy kocsit ezért el kell vinni a-ból b-be,Akiknek  nincsen kocsijuk, vagy lerobbantak avagy csak el kell mennie valahová és valami okból kifolyólag nem akar kocsival menni.Ezek okokból is lenne jó ha aktív csapat lenne hisz nagyon sokan azért sétálnak órákat mert nincsen taxis a szerón.

Hűha! Eladó egy Peugeot 406, olyan, mint a Taxiban! - Autónavigátor.hu

Miért téged válasszunk?

Igazábol sok időt tudnék eltölteni a szerveren, véleményem szerint el tudnám vezetni a frakciót.

Pozitív tulajdonságok:

-Türelmes, megértő vagyok másokkal

-Segítek ahol csak tudok

-Sokkal jobban szeretek csapatban dolgozni mind egyedül

-Reálisan gondolkodok illetve nem vcagyok kivételező

-Adaptív sok órát tudnék játszani a szerón

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem ha valaki nem érti meg a szabályzatot avagy nem tartja be

-Nem bírom elviselni a kiközösítést

-Egyenesem utálom ha valaki flegmázik velem, főként ha nem adtam neki erre okot

-Egyes dolgokat túlaggódom

-Hétvégéken csak délután- este fele tudnék játszani

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?

Még nem, de úgy vélem elbírnék vele

Jelenlegi játszott perceim száma:

Játszott perc: 45414

UCP:

https://imgur.com/EjOFOUC

Köszönöm,hogy elolvastad

Készítette: Raplh Atkinson

Tökéletes png | PNGEgg

Kedves pályázó!

Pályázata kompromisszumokkal, de elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került.

Az alábbi időpontokban várunk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra:

2020.11.25. 17:30

vagy 

2020.11.26. 17:30

(A szerverszabályzat tudása kötelező; más időpontért keress fel privát üzenetben!)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.