zeee Létrehozva: November 19, 2020 Megosztás Létrehozva: November 19, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Matthew Baker Panaszra tett játékos IC neve Kiara Bella Panasz oka: Rp alóli kilépés Bizonyíték (videó, kép, log): http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=982mta_screen_2020_11_19_.png Mivel a logot már nem tudtam odáig feltekrni ezért csak a kilépésről van screen, de a story röviden: Üldöztünk egy autót, utasát elfogtuk elvittük kihallgatni 5en voltunk szoliba, kihallgatás közbe jött egy ATM rablás 4en kimentünk egy kadét ott maradt a személlyel Meghalt mindenki a rablásnál mire visszaértem(én voltam az első aki bement kapitányságra) Bementem az inti-be és akkor jött a chatbe, hogy kilépett, lementem kihallgatóba, de már a kadét se volt ott Utána 2-3 perccel jött vissza a kadét hogy kifagyott, ezt az alkalmat kihasználva meg kilépett a ''gyanusÍtott'' és már csak erről van screenem... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Mivel (feltételezem) kezdő(bb) játékos lehet, ezért nem feltétlen tudhatta, hogy kifagyott a rendőr kliense, ezért Kiara Bella jailbe fog kerülni "Keress fel RP folytatással #PD" indokkal. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések