Christian Max Létrehozva: November 25, 2020 Megosztás Létrehozva: November 25, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Krisztián > Mikor születtél? < 2005.08.24. > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 2-3-4 órát biztos naponta, vagy még akár többet is. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam (más szerveren) NNI, Tűzoltóság, OMSZ, ORFK > Miért ezt a frakciót választottad? < Nagyon tetszik a szerver. jókat lehet RP-zni és ahogy látom a rendőrségbe is jó RP-k mennek, illetve szeretem ezt a frakciót. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Krisztiánnak hívnak, 15 éves vagyok. Szeretek motorozni, mondhatni, hogy életem a motorozás. Szoktam számítógépen játszani, legtöbbet MTA, és Fifa amit nyomok. Hobbim a focizás, de igazoltan is focizom 11 éve. Rendészeti szakon tanulok most, és a jövőben tűzoltó szeretnék lenni. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/gPnlBB8 > IC Rész Jelentkező neve: < Christian Max > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 1997 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lara Boston > Jelentkező apjának neve: < Christian Benjamin > Előző munkahelye(i): < Olajszállító, Kamionos > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, rendelkezem. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Nagyon fontos szerepe van. Ha nincs a kollégák között együttműködés felbomlik a ,,rendszer''. Komolyabb balesetek, sérülések, esetleg halál eset fordulhat elő egy-két figyelmetlenségből. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Név: Christian Max Anyja neve: Lara Boston Apja neve: Christian Benjamin Születési helye, ideje: 1997, Los Santos Tanulmányok: Los Santos-i általános iskola (8 általános) Las Venturas-i Rendészeti középiskola Las Venturas-i Főiskola Magamról: Erős fizikumú, segítőkész ember vagyok. Könnyen beilleszkedek új helyekre és gyorsan tanulok meg dolgokat. Szeretem a jó társaságot, életem a motorozás. Szeretek embereknek segíteni, akármilyen módon. > Edited November 25, 2020 by Christian Max Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kennedy Wilson Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Kedves Jelentkező! Az AJ-rőla linkeket csináld meg normálisan és az UCPn belül a beállítások ás account adatokról csinálj képet, hogy hány Jailed vagy akár bannod volt, utána a lapod élbírálásra kerül sor. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések