Csabi Létrehozva: November 25, 2020 Megosztás Létrehozva: November 25, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? Csabi Mikor születtél? 2008.05.23 Mondj pár szót az aktivitásodról! Napi 2-3 Ora < Válaszod > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen Voltam Más Szerveren Mentős,Rendőr Miért ezt a frakciót választottad? Mert Szerettem Rendben Tartani a Varost. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? Igen Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. Csabinak Hivnak Romaniaban Elek 12 Eves Vagyok Szerettek Focizni es Gepezni Szabadidőben Mta zok Es Nagyon Szerettek Rp Zni Es Nem Vagyok Rossz Tanulo. Csatolj képet az UCP-dről! file:///C:/Users/otvos/Videos/Captures/NextGaming%20-%20UCP%20-%20Mozilla%20Firefox%2011_25_2020%204_22_59%20PM.png IC Rész Jelentkező neve: < Wesley Brad> Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos Jelentkező anyjának leánykori neve: Lakatos Erzsebet Jelentkező apjának neve: Lakatos Jozsef Előző munkahelye(i): OlajSzalitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Azt Gondolom Hogy Rendben Tarcsuk a Varost a Kollegáimal es Rend Legyen a Varosban es Nagyon Jo EgyuttFogunk Tudni Muködni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Wesley Brad Nak Hivnak Los Santos Ban Szulettem Nagyon Szerettem ezt a Varost es a Rendet Votlam Mar Tobb Közzönségbe Mas Varosokon Omsz, Rendor Es Nagyon Szerretem Oket 2 Évet Voltam Omsz ben 1 evet pedig Pd Ben. Edited November 25, 2020 by Csabi 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Telivan helyesírási hibával,UCP-ről a képet nem kaptuk meg.Írd újra a lapot, helyesírási hiba nélkül, UCP-képet töltsd fel imgur-re, és úgy másold be a linket)) 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések