Shawn Ruiz Létrehozva: November 25, 2020 Megosztás Létrehozva: November 25, 2020 (módosított) La Famiglia (Tommy Donato) Rólam IRL: Herceg Szabolcs vagyok, egy 16 éves Dombóvári srác. A roleplay-el régebben már foglalkoztam, de csak mostanában tértem vissza hozzá úgy hogy naponta űzöm. A Ballas frakciót is én pályáztam, de azt átadtam az Al-Leadernek, mert nekem egy idő után élvezhetetlen volt az egész szerep. Nem tudtam belevinni a saját személységem egy kicsit se, pedig ez nekem fontos. Két hétig viszont irányítgattam a dolgokat, amíg nem volt hivatalos a frakció. Összesen ennyi tapasztalatom van a leaderkedéssel kapcsolatban is. Nem szeretném magamat minősíteni olyan téren, annyi hogy pár rendszert a frakció vagyont illetően én dolgoztam ki magunknak. Ezt bele szeretném vinni ebbe a maffiába is, és ezzel komolyabban szeretnék törődni is. Emellett még Hip-Hop szöveget szoktam írni (amik felvételre kerülnek amint megérkezik a mikrofonom). -Azt ki szeretném emelni hogy a TS meghallgatás nem igazán működő dolog mert sehogy nem tudok ott beszélni mikrofon nélkül. Discordon viszont jó, mert az telefonon patikán működik.- És még sportolni is szeretek. Alapvetően nagyon közvetlen embernek tartom magamat. Na de ennyit rólam... Karakteremről IG: Ciao! Tommy Donato vagyok, egy Olasz származású fiatalember. Nem volt soha rossz sorom a szülőhazámban. Apám Don Donato mindent megadott nekem és a testvéreimnek. A legjobb iskolákba jártam, művelt ember vagyok. Van ügyvédi, rendezvényszervezői, üzletvezetői és manageri végzettségem. Torinóban apám pizzériáját én vezettem. Apám az olasz "La Famiglia" maffia feje volt. Ott mindenbe be voltam avatva, mindent láttam hogy hogyan is csinált. Nagyon bölcs ember volt, de sajnos nemrég meghalt. Természetes halála volt, könnyű már neki a föld. Erősen vallásos családból származom, istenfélő ember vagyok. A két alapelvem a hűségen meg a becsületességen alapszik. Los Santos városába nem olyan rég érkeztem. Megboldogult apám még élt amikor eljöttem egy jó élet reményeiben. De sajnos itt préda vagy, vagy pedig vadász. Én pedig a fegyvert akarom hordani... Frakció leírása: -Legál oldal: LA Festa Club Ez egy diszkó lenne, amit a Pall vezetne. A pultosok közül kerülnek ki a leendő maffia tagok. Itt rendezvények fognak megrendezésre kerülni. CSAK OLASZOKAT VESZNEK FEL! -Illegál oldal IC: La Famiglia (maffia) Kaptam egy levelet apámtól, így szólt: "Drága fiam! Sajnálom hogy így kell tudatnom veled, de kórházba kerültem. Már az időm kezd lejárni, ezért írom e levelet. Az öcséd és a hugod megy hozzád Los Santosba. Azt szeretném ha hárman megalapítanátok a családot ott. Mire ezt megkapod már feleslegesen keresel sajnos, mert én elmentem. De tudom hogy szereted apádat, és a családod. Én fenntről vigyázok rátok majd. Csak annyit kérek, hogy becsületes legyél és alázatos. A borítékban van pénz elkezdeni az egészet. Abból vegyél egy szép nagy ingatlant magatoknak, autókat és amit szeretnél. Másoknak azt add, amit kapsz tőlük. Ne felejtsd el ezeket: Tudj élni, és élni hagyni. Szeresd a családod. Tisztelettel menj másokhoz. Tudom nehéz lesz néha az utad, de tudod hogy apád hogyan csinálta a dolgokat. Szeretlek titeket fiam. -tisztelettel: apád -Don Donato" Amint a városba értem megláttam egy helyet, amiből tökéletes disco lenne. Onnan nagyon messze meg egy házat ahol élhetnénk. Meg is van a fejemben hogy mi hogyan fog menni a családban. Mindenkinek lesz egy feladata. A pénz amit apám ránkhagyott fedezi az egészet. Minden jól fog itt menni. Illegál oldal OOC: La Famiglia (maffia) Ezt a frakciót egy igazi maffiára tervezem, kőbe vésett szabályokkal. Ezek a következők lennének: -A tagok kilétét teljes homály kell hogy fedje. -A család kilétét teljes homály kell hogy fedje. -Civilben senki nem hordhat magnál fegyvert, lesz elég alkalom lövöldözni. -A legál oldal nem tudhat a család alvilági tevékenységeiről. -Egymást IC és OOC is tisztelni kell. -Minden döntésről a vezetőkkel kell beszélni. Egy jó csapatot akarok összehozni, akik szeretik a jó rp szálakat. Jól meg kell fontolni sok dolgot, ezért nem szabad egyedül döntést hozni. Be kell tartani a frakció alapszabályait, mert a La Famiglia lényege eleve az hogy csak a tiszteletbeli tagok tudják már csak a nevet is. Az a lényeg hogy IC senki ne tudjon a létezésünkről. Sejtsen mindenki valamit, de lehetetlen legyen elkapni minket. A tagfelvétel a következöképpen fog zajlani: Akit felveszünk a legálba, amit az ördög bal keze fog irányítani, azt egy idő után ki fogjuk emelni, és szép lassan a család tagja lehet. De egy esküt kell tennie, és ismernie kell a család mottóját "La Famiglia Viene Prima" (A család az első). Kilépni csak frakció CK-val lehet. IDE IS CSAK OLASZOK LÉPHETNEK BE!!! Rangok: -DON // A leader. Tommy Donato az apja tiszteletére nevezte el így a családfő rangját. Ő dönt nagyobb dolgokró, ő vigyáz a család tagjaira, és ő vezeti a családot. Őt mindenki tiszteli. -GIUSTO (jobb, mint az ördög jobb keze) // Az egyik Al-Leader, az ő keze alatt futnak a tagok, minden családtag bizalommal és tisztelettel fordul hozzá. Tud a család dolgairól. -PALL (bal, mint az ördög bal keze) // A másik Al-Leader, ő vezeti a discot, ha valamelyik alkalmazott felkelti a figyelmét akkor szól a DONnak. Tud a család dolgairól. -FRATELLO (testvér) // A család tagja, de nincs benne a vezetőségben. Tud a maffiáról, de esküt tett hogy nem beszél senkinek. A vezetőség úgy szólítja az ezzel a rangal ellátott személyeket hogy "fiam". Értük a GIUSTO felel első sorban. -RAGAZZO (kölyök) // Nem tud a maffiáról, csak a DON által kapott feladatokat végzi el. Őt a discoból emelték ki, ez csak egy ideiglenes rang. -VENDITORE (eladó) // A discoban pultos, nem tud semmit a család alvilági dolgairól, nem tudja kik tartoznak a családba, csak a legál oldalon dolgozik. Őt a PALL irányítja, őt ismeri mint főnököt. Legál HQ: Illegál HQ: Kérések: -Mapolás (legál, illegál HQ.) -Raktár, külön a legálnak és az illegálnak. A legál raktárt használhatja a: DON, PALL, VENDITORE. Az illegált pedig: DON, PALL, GIUSTO, FRATELLO. -Járművek:2db Mercedes AMG G65, 2db Mercedes Benz 280se, 3db Ford Raptor, 1db Range Rover Sport SC UCP adatok: Játszott percek jelenleg: 5198 Skinek: DON - https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid223.jpg GIUSTO - https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid127.jpg PALL - https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid91.jpg FRATELLO/RAGAZZO - https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid124.jpg https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid125.jpg https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid126.jpg VENDITORE - https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid194.jpg https://wiki.multitheftauto.com/wiki/File:Skinid171.jpg Miért fogadják el ezt a frakciót? Sok olyan maffiát nem láttam a szerveren ami a rejtőzködésre építene mindent, ezért gondolom hogy izgalmas lesz, mert mindenki ki akarja majd deríteni kik is vagyunk, több-kevesebb sikerrel. Köszönöm hogy elolvastátok, remélem tetszett. Megpróbálok nem egy unalmas dolgot létrehozni. Edited November 25, 2020 by Tommy Donato 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: November 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 25, 2020 Szia! Hogy őszinte legyek, nekem nagyon tetszik a lapod. Megnéztem és szívesen látnék egy ilyen frakciót a szerveren. Viszont az a baj nagyon sok illegális frakció van a szerveren, ez nem tudom mennyire fogja befolyásolni ezt a pályázatot, de én mindenképpen támogatom és csak annyit tudok mondani, hogy hajrá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontokban várunk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra: 2020.11.28. 15:30 vagy 2020.11.29. 17:00 (A szerverszabályzat tudása kötelező; más időpontért keress fel privát üzenetben!) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések