Ralph Joe Létrehozva: November 27, 2020 Megosztás Létrehozva: November 27, 2020 (módosított) Triád Maffia OOC: Kadlecz Norbertnek hívnak. Középiskolás 16 éves egyszerű srác vagyok . Autószerelőnek tanulok. Zala megyében Nagykanizsa mellet egy kis faluban lakom a családommal. Van egy kutyám és egy macskám rájuk minden nap szánok egy kis időt. Szabad időmben motorozok ,MTA-zok ,focizom . Már KB 2-3 éve játszom RP szervereken. Suli mellet is van időm bőven mert nem egy nehéz iskola. Szeretek társaságban lenni ,kirándulni . Motorozni is ritkán megyek egyedül. Szeretek szerelgetni ezért is választottam az autószerelő pályát. IC: A nevem Joe Yang . 24 éves vagyok. A fő ellenségeim a jardok. Nem ismerem a szüleimet mert nevelő intézőbe nőtem fel . Ahonnan kb. mindig kiszöktem sosem bírtam a bezártságot és a szabályokat. Ebben mindig támogatót egy a testvérem akivel oda kerültünk Ralph Yang. Én akkor is és most is napról napra élek nem teszek félre ha jön egy jó üzlet én ott vagyok. Általában minden illegális dologról tudok a városban. Sok sötétarcot ismerek főleg olyanokat akik hasonló módon éltek régen mint én. De talán az ilyen gyerekkortól lettem ilyen erős felnőtt . Triád története: 1644-ben, a Sanhai-szorosi ütközet után a Csing-dinasztiaa legyőzte a Ming-dinasztiát. Így szerzett hatalmat Kína területén. Az uralkodó Csing-dinasztia tartott a saolin papoktól. Shunzhi császár elrendelte a kivégzésüket. A saolin papok elmenekültek és így vette kezdetét a kínai titkos szövetségek megalakulása. A néphagyomány szerint csak öt saolin pap élte túl és menekült el. Ők Kína szent hegyeiben kerestek menedéket. Az öt papot úgy emlegetik, mint "A triád öt Véne". Az 1760-as években a Menny és Föld Szövetséget, egy testvéri szervezetet alapítottak. Ahogy a szervezet hatása kiterjedt Kínára, több kisebb csoportra oszlottak fel. Ezek közül az egyiket A Három Harmónia Szövetségének nevezték. Ezek a társaságok emblémájukként a háromszöget használták. Ezt gyakran díszítették dekoratív elemekkel, mint például kardokkal, vagy Guan Yu portréjával. A céljuk az volt, hogy megbuktassák a Csing-dinasztiát, és újra visszahozzák a hatalomra a Ming-dinasztiát. Hongkong brit fennhatóság alá tartozott. A brit kormány a Tiandihui-t (Menny és Föld Szövetséget) vád alá helyezte és tagjait bebörtönözte. 1949-ben Kínában a Kinau kommunista párt lépett hatalomra. A törvényeket megszigorították. A kormány szigorúan lépett fel a bűnszövetkezetek ellen, így a triádnak kénytelen volt átköltöznie az akkori Brit fennhatóság alá tartozó Hongkongba. Becslések szerint az 1950-es években körülbelül 300000 triád tag volt Hongkongban. A legtöbb társaságot 1914 és 1939 között alapították és több mint 300 ilyen társaság létezett. Ezek száma 50 körülire csökkent azóta. Kilenc fő triád működik Hongkongban, mindegyik a saját területéért felel. Ez a kilenc a következő: Wo Top Ho, Wo Shing Wo, Rung, Tung, Chuen, Shing, Sun Yee On (w:en:Sun Yee On), 14K (w:en:14K Triad) és a Luen. Mindegyiküknek megvan a saját főhadiszállásuk és alszervezeteik. Az 1956-os lázadás után Hongkong kormánya szigorúbb törvény végrehajtást vezetett be, így aktivitásuk csökkent. Kiket hoznál magaddal: Al-leadernek: Ralph Yang-ot (Ralph Atkinson) Felépités Rangok: A triád-társaságok számkódokat használnak a rangbeli és a csapatban betöltött szerepbeli megkülönböztetésre. Ezek a számok az "I Ching" könyvre alapozottak, ami a kínai számmisztikát írja le. Oyabun: Leader Wakagashira: Al-leader Saiko-komon:Aki a tag felvételeket tartja Sateigashira: Az akciók vezetője Kyodai: Aki el tervezi az akciókat Shajtei: kivégző Shingiin: A már beavatott tag Kaikei: Be avatatlan tag Skinek Mappolás: Uagyan az ami az előző Triádnak Járművek: 2db Merci C63 AMG 1db Merci G65 AMG 1db Range Rover 2db Furgon Miért Téged válaszunk? Mert Minden nap aktív vagyok. Mások szerint van vezető késségem. Szeretek rendet és szabályt betartani és betartatni . Mert aktívan tartanám frakit. UCP: https://imgur.com/fL5gwhB Köszi ,hogy végig olvastad remélem tetszet! Ralph Joe Edited November 28, 2020 by Ralph Joe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 27, 2020 Tisztelt pályázó! A következőkkel kérjük, egészítse ki a lapját: UCP Egyedi, nem másolt rangok az előző Triád pályázatból Mapolás, esetleges skinek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Joe Hozzászólva: November 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2020 Rendben a mapolás nem lehet az előző triádé? mert akkor nem kellene új dolgot berakni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Joe Hozzászólva: November 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2020 Jacítva van remélem igy már tetszeni fog! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: November 28, 2020 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Jailek sokasága ; nincs mód több maffia igénylésére) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések