Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Joe Yang (Ralph Joe) Triád maffia.

Ralph Joe

Ajánlott bejegyzések

Triád Maffia

The Black Hand Triads | Horizon Roleplay Wiki | Fandom

OOC:

Kadlecz Norbertnek hívnak. Középiskolás 16 éves egyszerű srác vagyok . Autószerelőnek tanulok. 

Zala megyében Nagykanizsa mellet egy kis faluban lakom a családommal. 

Van egy kutyám és egy macskám rájuk minden nap szánok egy kis időt. 

Szabad időmben motorozok ,MTA-zok ,focizom . Már KB 2-3 éve játszom RP szervereken. 

Suli mellet is van időm bőven mert nem egy nehéz iskola. 

Szeretek társaságban lenni ,kirándulni . Motorozni is ritkán megyek egyedül. 

Szeretek szerelgetni ezért is választottam az autószerelő pályát. 

IC:

A nevem Joe Yang . 24 éves vagyok. A fő ellenségeim a jardok.  

Nem ismerem a szüleimet mert nevelő intézőbe nőtem fel . Ahonnan kb. mindig kiszöktem sosem bírtam a bezártságot és a szabályokat. Ebben mindig támogatót egy a testvérem akivel oda kerültünk Ralph Yang.   Én akkor is és most is napról napra élek nem teszek félre ha jön egy jó üzlet én ott vagyok. Általában minden illegális dologról tudok a városban. Sok sötétarcot ismerek főleg olyanokat akik hasonló módon éltek régen mint én. De talán az ilyen gyerekkortól lettem ilyen erős felnőtt .

Triád története:

1644-ben, a Sanhai-szorosi ütközet után a Csing-dinasztiaa legyőzte a Ming-dinasztiát. Így szerzett hatalmat Kína területén. Az uralkodó Csing-dinasztia tartott a saolin papoktól. Shunzhi császár elrendelte a kivégzésüket. A saolin papok elmenekültek és így vette kezdetét a kínai titkos szövetségek megalakulása. A néphagyomány szerint csak öt saolin pap élte túl és menekült el. Ők Kína szent hegyeiben kerestek menedéket. Az öt papot úgy emlegetik, mint "A triád öt Véne".

Az 1760-as években a Menny és Föld Szövetséget, egy testvéri szervezetet alapítottak. Ahogy a szervezet hatása kiterjedt Kínára, több kisebb csoportra oszlottak fel. Ezek közül az egyiket A Három Harmónia Szövetségének nevezték. Ezek a társaságok emblémájukként a háromszöget használták. Ezt gyakran díszítették dekoratív elemekkel, mint például kardokkal, vagy Guan Yu portréjával. A céljuk az volt, hogy megbuktassák a Csing-dinasztiát, és újra visszahozzák a hatalomra a Ming-dinasztiát.

Hongkong brit fennhatóság alá tartozott. A brit kormány a Tiandihui-t (Menny és Föld Szövetséget) vád alá helyezte és tagjait bebörtönözte.

1949-ben Kínában a Kinau kommunista párt lépett hatalomra. A törvényeket megszigorították. A kormány szigorúan lépett fel a bűnszövetkezetek ellen, így a triádnak kénytelen volt átköltöznie az akkori Brit fennhatóság alá tartozó Hongkongba. Becslések szerint az 1950-es években körülbelül 300000 triád tag volt Hongkongban. A legtöbb társaságot 1914 és 1939 között alapították és több mint 300 ilyen társaság létezett. Ezek száma 50 körülire csökkent azóta. Kilenc fő triád működik Hongkongban, mindegyik a saját területéért felel. Ez a kilenc a következő: Wo Top Ho, Wo Shing Wo, Rung, Tung, Chuen, Shing, Sun Yee On (w:en:Sun Yee On), 14K (w:en:14K Triad) és a Luen. Mindegyiküknek megvan a saját főhadiszállásuk és alszervezeteik. Az 1956-os lázadás után Hongkong kormánya szigorúbb törvény végrehajtást vezetett be, így aktivitásuk csökkent.

Kiket hoznál magaddal:

Al-leadernek: Ralph Yang-ot (Ralph Atkinson)

Felépités Rangok:

A triád-társaságok számkódokat használnak a rangbeli és a csapatban betöltött szerepbeli megkülönböztetésre. Ezek a számok az "I Ching"  könyvre alapozottak, ami a kínai számmisztikát írja le.

Oyabun: Leader

Wakagashira: Al-leader

Saiko-komon:Aki a tag felvételeket tartja

Sateigashira: Az akciók vezetője

Kyodai: Aki el tervezi az akciókat

Shajtei: kivégző

Shingiin: A már beavatott tag

Kaikei: Be avatatlan tag

Skinek Mappolás:

Uagyan az ami az előző Triádnak

Járművek:

2db Merci C63 AMG

1db Merci G65 AMG

1db Range Rover

2db Furgon

Miért Téged válaszunk?

Mert Minden nap aktív vagyok.

Mások szerint van vezető késségem.  

Szeretek rendet és szabályt betartani és betartatni . 

Mert aktívan tartanám frakit. 

UCP:

https://imgur.com/fL5gwhB

Köszi ,hogy végig olvastad remélem tetszet!

Ralph Joe

Edited by Ralph Joe

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.