Jump to content

Jelentkezés a rendvédelembe.

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Kiss Sándor.
Mikor születtél?
2005.09.16
Mondj pár szót az aktivitásodról!

2-3 órát tudnák naponta.
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Cartel, Mentő, Olasz, Piru, Triád.

Miért ezt a frakciót választottad?

Szeretném magam kipróbálni.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

Igen rendelkezek mikrofonnal, és TS.-em is van.
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

Kiss Sándor-nak hívnak. Hobbim a horgászat és a focizás. Tanulmányaim elég jó. Kedvenc tantárgyam a német nyelv.

Szeretek az emberekkel dolgozni. Megértő és türelmes ember vagyok, de ha kell akkor agresszív is.

Csatolj képet az UCP-dről!

https://imgur.com/nXadZSf

https://imgur.com/kmA5G73

https://imgur.com/Xvk1NqJ

IC Rész

Jelentkező neve:
Emidio Giuseppe
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos 1991.09.16
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Jacob Henriett
 Jelentkező apjának neve:
Emidio Antal
 Előző munkahelye(i):

Olajfinomító

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Szerintem nagyon fontos az együttműködés. Mert ha nincs akkor bármi rossz elsülhet. 

Én mindig próbálok együttműködni az emberekkel, de nem mindig kapom vissza.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Emidio Giuseppe-nek hívnak 1991-ben születtem a Los Santos-i kórházban. Szüleimmel elég jó kapcsolatom volt..

Apám már 5 éves koromba vitt vadászni és meg tetszett a természet. Anyám aki vállalkozó volt mindig arra törekedett, hogy legyen étel az asztalon.

10. születésnapomra kitalálták a szüleim, hogy vesznek nekem is egy fegyvert és megtanítanak lőni, hogy vigyem tovább a vadász szakmát.

Én elvégeztem a 8 általánost és, úgy döntöttem, hogy nem a vadász szakmát választom, hanem a  logisztikai szakra jelentkeztem. Elég jól ment nekem mert nem voltam egy rossz tanuló.

Amikor betöltöttem a 18. életévemet akkor elköltöztem a szüleimtől egy másik városba. Ott minden jól ment, csak apámnak lett egy daganatos betegsége és én vissza költöztem hozzájuk. Én nagyon sajnáltam édesapámat mert egy nagyon jó ember volt.. Eltelt 2 hét és apám életét vesztette. És rám hagyta a házat és a pénzét azóta bent van a bankba és onnan nem is fogom ki venni. Én azóta nagyon jól élek, ahol tudok segítek mindenkin. Szoktam adományozni is a szegényeknek. 

(köszönöm mindenkinek a figyelmet!)

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került!

((Megjegyzés: Várunk TS-en 2020.12.03 15:00-kor. Ha nem megfelelő az időpont keress fel privátban TS- időpont egyeztetésre. )

• Köszi 1

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.