Jump to content

Alexander_Sanford adminisztrátori jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

Magamról pár mondat:

Sziasztok, Ricsi vagyok. 17 éves mondhatni fiatal felnőtt Szegedről. 8 éve élek itt, előtte Vácon éltem a szüleimmel mostanra már a nagyszülőkkel élek. Informatika szakon tanulok mikor milyen átlaggal. Hobbim a motorozás és az autók szerelmese is vagyok, leginkább a Japán és Német autók érdekelnek. Nemrég szereztem meg a jogosítványt is lassan 2 hónapja, azóta nincs megállás csak ez a vírushelyzet és az online oktatás tett most keresztbe. Nem élek nagy bulizós életet, hébe-hóba elmegyek bulizni de nem a szivem csücske. Ivászat, cigizés nem szenvedélyem csak bulikba szoktam. 186cm körül vagyok osztályban a 1., suliban talán a 2.-3. legmagasabb. Legkedveltebb zenei stílusomnak mostanság az emorappet vallom(igen Lil Peep, Juice Wrld, Trippie Redd és a többi) de igazából "mindenevő" vagyok ilyen téren szóval jöhet Technotól a deathmetálig az operáig minden, persze most túloztam de értitek a lényeget. Hirtelen most ennyi jutott eszembe magamról később még úgyis mondom ha lehetőség lesz rá.

Magamról a játékban:

Alexander Sanfordnak hívnak 57 éves. Los Santosba születtem a polgári középrétegbe. Anyám egy autóalkatrész gyár MEO vezetője volt. Apám pedig bankár volt a Los Santosi Bankba. Jó iskolába jártam, az iskola mellett focit is űztem. Később mikor megvolt az érettségim autószerelőnek készültem amit sikeresen el is végeztem. Később autókat értékesítettem illetve volt egy szervizem is elég jó hírnévvel. Ment az üzlet elég rendesen mikor megismertem későbbi feleségem. Évekig jól eléldegéltünk majd egyszer csak rajta kaptam hogy megcsal, nem is ez volt az első alkalom. Azonnal beadtam a válási keresetet majd kiforgatott a vagyonomból, elvesztettem mindent ami fontos volt nekem. Azóta is munkanélküli vagyok, alkalmi munkákat vállalok. Házam nincs csak egy régi Golfom amit nagy nehezen meghagytak nekem. Utcákon tengődök egész nap, céltalanul pénz nélkül. Akitől csak tudok pénzt tarhálok kajára, nőkre meg egyebekre. Jogosítványomat is bevonták ittas vezetésért, megcsináltatni nem tudom. Ez lennék én a bölcs öreg Alexander.

Adminjail-ek:

Pont a mai nap lettem berakva egy 30 másodpercre helytelen névhasználat miatt de amúgy 999999 perc volt.

https://imgur.com/a/obd1IfK

Ban:

Még nem volt.

Adminisztrátor feladata:

Szerintem az hogy minnél kényelmesebbé és békésebbé tegye a játékosok játékélményét bármelyik szerveren. Időben tudjon reagálni, átlássa a dolgokat és a legfontosabb szerintem hogy megvizsgálja az érme 2 oldalát minden esetben. Igazságot tudjon tenni és kibékíteni a 2 felet ha összekapnak valamin esetleges szabálysértés esetében szankcionálni. A játékosokkal egy szinten maradni nem átesni a ló túloldalára.

Aktivitási idő:

Ugye online oktatás alatt már akinek az van a megszokottnál több ideje van, én sem vagyok kivétel. Mostanában egész nap a gép előtt ülök, délelőtt változó időpontokban, délután 2-3 óra meglenne simán még aznap. Hétvégéket meg sem említem. Akkor nem vagyok gép előtt hétvégén mikor valami ügy miatt elkell mennem itthonról.

Csapatmunkáról:

Mondhatjuk a legfontosabb dolog egy közösségben. Nagyon fontosnak tartom ugyanúgy mint ahogy azt is hogy kiállunk egymás mellett ha olyan van. Fontosnak tartom, általában részt is veszek bennük. Csapatmunkára alapszik minden.

Miért pont engem:

Más régebbi szervereken már voltam adminisztrátor pozícióban egyszer Főadmin is. Az alapok megvannak már, nem szükséges a betanítás persze most nem azért írom ezt mert mekkora király vagyok, nyílván én is felejtettem már el dolgokat például 1-2 parancsot de hát az admin karrierem se most volt. Csapatmunkában résztveszek, segítek amiben tudok vagy amikor tudok, normális, jófej embernek tartom magam, közvetlen vagyok, ha azt látom nyílnak felém akkor én is jobban nyitok egyébként egyből megérzem ha valaki nem barátkozás céljából jött oda hozzám vagy beszél velem. Általában nem vagyok túl beszédes ez hangulatfüggő.

Miért pont adminisztrátor:

Hiányoznak a régi emlékek hogy milyen is adminisztrátornak lenni egy szerveren és nem csak egyszerű játékosként résztvenni egy szerver életében. Szeretnék még tapasztalatot gyűjteni ilyen téren és egyből a mélyvízbe kerülni nem csak a sekélyebb vizeket tengődni.

Pozitív tulajdonságaim:

-Normális, jófej

-Segítőkész

-Megértő

-Érett gondolkozás

-bármiről lehet velem beszélni, végighallgatok mindenkit

-nem beszélek túl sokat(ez lehet akár negatívum is kinek mi)

-Helyesírás a barátom

-Gyorsgépelés is

Negatív tulajdonságaim:

-Néha a bizonság kedvéért megkérdezek dolgokat amik egyébként nyilvánvalók vagy egyértelműek

-Néha későn kapcsolok, nem egyből állnak össze a dolgok a fejemben ez is inkább hangulat függő

-Túl őszinte vagyok

-Ha felidegelnek magasról tudok tenni az emberekre ez csak ritkán adatik meg vagy ha valaki nagyon idegesítő már

-Nem tartom magam túl határozottnak, ez csak akkor fordul elő mikor beleképzelem magam a másik ember helyzetébe

Nagyjából ennyi is lett volna rólam, remélem megnyerem a bizalmát mindenkinek és adtok egy esélyt számomra.

Edited by Alexander Sanford
  • Like 1

1 órája , Alexander Sanford said:

Magamról pár mondat:

Sziasztok, Ricsi vagyok. 17 éves mondhatni fiatal felnőtt Szegedről. 8 éve élek itt, előtte Vácon éltem a szüleimmel mostanra már a nagyszülőkkel élek. Informatika szakon tanulok mikor milyen átlaggal. Hobbim a motorozás és az autók szerelmese is vagyok, leginkább a Japán és Német autók érdekelnek. Nemrég szereztem meg a jogosítványt is lassan 2 hónapja, azóta nincs megállás csak ez a vírushelyzet és az online oktatás tett most keresztbe. Nem élek nagy bulizós életet, hébe-hóba elmegyek bulizni de nem a szivem csücske. Ivászat, cigizés nem szenvedélyem csak bulikba szoktam. 186cm körül vagyok osztályban a 1., suliban talán a 2.-3. legmagasabb. Legkedveltebb zenei stílusomnak mostanság az emorappet vallom(igen Lil Peep, Juice Wrld, Trippie Redd és a többi) de igazából "mindenevő" vagyok ilyen téren szóval jöhet Technotól a deathmetálig az operáig minden, persze most túloztam de értitek a lényeget. Hirtelen most ennyi jutott eszembe magamról később még úgyis mondom ha lehetőség lesz rá.

Magamról a játékban:

Őszintén az egész szerver életében még csak annyit vettem részt hogy elmentem olajszállító munkát csinálni. Semmivel nem tudok még büszkélkedni max azzal hogy saját pénzből megvettem az első IC autóm ami egy Golf 2. Frakcióban még nem voltam, nem is terveztem még igazán, először kikell tapasztalnom a szerver működését majd csak aztán. SeeMTA V3-mon sokat lógtam annó, felhalmoztam egy nagyobb összeget, és vagyontárgyakat (volt vagy 15 autóm, 2xSubaru, 2xAudi, Mazda, Civic, R8, Golf 5, LFA, helikopter, 2x M5, 4x Lada illetve házak GNI-be és illegális tárgyak). Ezeket aztán szépen eladogattam, PP-ztem nagyobb összegekért majd a kaszinóba szépen lassan elbuktam mindent. Gondolhatjátok hogy ettől mennyire elment a kedvem az egész szervertől és többet nem nagyon akarom látni. 1,5-2 év munkája oda lett.

Adminjail-ek:

Pont a mai nap lettem berakva egy 30 másodpercre helytelen névhasználat miatt de amúgy 999999 perc volt.

https://imgur.com/a/obd1IfK

Ban:

Még nem volt.

Adminisztrátor feladata:

Szerintem az hogy minnél kényelmesebbé és békésebbé tegye a játékosok játékélményét bármelyik szerveren. Időben tudjon reagálni, átlássa a dolgokat és a legfontosabb szerintem hogy megvizsgálja az érme 2 oldalát minden esetben. Igazságot tudjon tenni és kibékíteni a 2 felet ha összekapnak valamin esetleges szabálysértés esetében szankcionálni. A játékosokkal egy szinten maradni nem átesni a ló túloldalára.

Aktivitási idő:

Ugye online oktatás alatt már akinek az van a megszokottnál több ideje van, én sem vagyok kivétel. Mostanában egész nap a gép előtt ülök, délelőtt változó időpontokban, délután 2-3 óra meglenne simán még aznap. Hétvégéket meg sem említem. Akkor nem vagyok gép előtt hétvégén mikor valami ügy miatt elkell mennem itthonról.

Csapatmunkáról:

Mondhatjuk a legfontosabb dolog egy közösségben. Nagyon fontosnak tartom ugyanúgy mint ahogy azt is hogy kiállunk egymás mellett ha olyan van. Fontosnak tartom, általában részt is veszek bennük. Csapatmunkára alapszik minden.

Miért pont engem:

Más régebbi szervereken már voltam adminisztrátor pozícióban egyszer Főadmin is. Az alapok megvannak már, nem szükséges a betanítás persze most nem azért írom ezt mert mekkora király vagyok, nyílván én is felejtettem már el dolgokat például 1-2 parancsot de hát az admin karrierem se most volt. Csapatmunkában résztveszek, segítek amiben tudok vagy amikor tudok, normális, jófej embernek tartom magam, közvetlen vagyok, ha azt látom nyílnak felém akkor én is jobban nyitok egyébként egyből megérzem ha valaki nem barátkozás céljából jött oda hozzám vagy beszél velem. Általában nem vagyok túl beszédes ez hangulatfüggő.

Miért pont adminisztrátor:

Hiányoznak a régi emlékek hogy milyen is adminisztrátornak lenni egy szerveren és nem csak egyszerű játékosként résztvenni egy szerver életében. Szeretnék még tapasztalatot gyűjteni ilyen téren és egyből a mélyvízbe kerülni nem csak a sekélyebb vizeket tengődni.

Pozitív tulajdonságaim:

-Normális, jófej

-Segítőkész

-Megértő

-Érett gondolkozás

-bármiről lehet velem beszélni, végighallgatok mindenkit

-nem beszélek túl sokat(ez lehet akár negatívum is kinek mi)

-Helyesírás a barátom

-Gyorsgépelés is

Negatív tulajdonságaim:

-Néha a bizonság kedvéért megkérdezek dolgokat amik egyébként nyilvánvalók vagy egyértelműek

-Néha későn kapcsolok, nem egyből állnak össze a dolgok a fejemben ez is inkább hangulat függő

-Túl őszinte vagyok

-Ha felidegelnek magasról tudok tenni az emberekre ez csak ritkán adatik meg vagy ha valaki nagyon idegesítő már

-Nem tartom magam túl határozottnak, ez csak akkor fordul elő mikor beleképzelem magam a másik ember helyzetébe

Nagyjából ennyi is lett volna rólam, remélem megnyerem a bizalmát mindenkinek és adtok egy esélyt számomra.

Szia! A Lapod jó lett viszont én ahogy láttam nem sok játszott perced van a szerveren. Ajánlott lenne,ha egy kicsit gyűjtenéd a perced,megismernéd a várost illetve,hogy hol és mik is fontosabb helyek. Ezt leszámítva jó lett,de engem a kevés perc kicsit irritál. Sok sikert kívánok! :)

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.