Jump to content

Brian Peterson-->Adminisztrátori lap(váltás utáni név)

Ajánlott bejegyzések

NextGaming 

Brian Peterson Adminisztrátori lapja

OOC Magamról:

Hali minden embernek aki a lapomat olvassa! Engem Vásárhelyi Tominak hívnak és 13 éves vagyok.

Erdélyben élek egy Szatmárnémeti nevezetű kis városban. Jelenleg egy éve anyumnál élek, mert édesapámtól jöttem el.

Hárman vagyunk testvérek van egy 16 éves tesóm és egy 1 éves és 3 hónapos. A kedvenc sportom a kosár és ezt sportolom 2 éve.

A hobbim a freestyle rollerezés, jelenleg egy Blunt Prodigy S8-Retro rollerem van. Hetedikes vagyok és a kedvenc tantárgyam a

földrajz és történelem, ezek iránt érdeklődöm is. Az iskolában 9-10-es tanuló vagyok ami 5-össel ér fel. 

Ha felnövök szakács szeretnék lenni egy Óceánjáró hajón és az az egyik élet célom hogy körbe utazzam a földet.

Nagyon szeretek kirándulni és utazni eddig voltam Horvátországban,Görögországban,Londonban,Rómában,Torinóban és

még sorolhatnám tovább.  Amit nagyon szeretek még sport azt sajnos csak nézni tudom tv-ben az a Forma 1 ott a kedvenc

versenyzőm Max Verstapen a RedBull Racing-ből. Most ebben a pár hónapban volt egy pár probléma velem, mert szídtam a szervert de már megbátam tetteimet. Ezzel szeretném zárni az OOC Magamról részt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magamról a játékban: 

Úgymond régóta RP-zek mert 9 hónapja RP-zek. Ennek a 9 hónapnak a 89%-át itt NextGamingen töltöttem el. Jelenleg 33430 játszott percem van.

Voltam más szerón is: NexusGaming,See MTA V2/V3,Fly MTA,Fine MTA stb de nekem ez a szeró tetszik a legjobban.

Bármennyire is szídtam ezt a szerót én itt éreztem jól magam itt megvan a kis vagyonom vannak jó barátaim és megvagyok.

Hamár vagyonnál tartunk a vagyonomban áll:

• Chevrolet Corvette C7 [ 2 prime és 4 verseny]
  • 2db Lada [egyik gyári másik full verseny]
  • Bicikli
  • Sanchez

Ezen a szerón voltam több frakiban is: 2x Taxi,Piru,Triád,OMSZ,ORFK,Grove Street.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hányszor voltam AJ/Bannolva?

Nem vagyok rájük büszke de már régiek. Mostmár tanultam hibáimból és amennyire csak lehet figyelek 

arra hogy legyek jó.

http://imgur.com/gallery/IVycbIQ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szerintem mi egy Adminisztrátor feladata?

Szerintem egy Adminisztrátor feladata hogy a playereket felügyelje és figyelje őket hogy nem e nonoznak.

Másrészt nagyobb dolgokban segítik a playereket pl: bebugoltak valahová,a kocsi a vízbe esett stb.

Az adminisztrátor ha Nont lát akkor osztja a szankciót ami ha kisebb dolog akkor kick vagy AJ ha meg nagyobb 

dolog akkor bann.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------‐----------------------------

Aktivitásom:

Ha suli van akkor reggel 6-tól egész 2-3-ig de ha hétvége van vagy vakáció akkor 4-5 óra minimum de akár all day.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Véleményem a csapatmunkáról:

Nekem a véleményem a csapatmunkáról, hogy egy nagyom fontos dolog. Azért fontos mert ha többen vagyunk

és csapatban dolgozunk hamarabb megoldunk egy feladatot mint magunkban. Jó az ha a csapat tagjai kedvesek

és segítőkészek egymással.

Miért pont engem válasszatok?

Szerintem azért érdemes engem választani mert:

• Segítőkész vagyok
  • Tisztában vagyok RP szabályokkal és fogalmakkal
  • Tudom az admin parancsokat
  • Gyorsan és helyesen írok
  • Nem annyira nagy szerón de voltam admin

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Miért jelentkezek Adminisztrátornak?

Azért jelentkezek mert szeretek embereken segíteni és tanácsokat adni.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozitív tulajdonságok:

• Segítőkész
  • Kedves
  • Megértő
  • Barátságos

Negatív tulajdonságok:

• Néha hamar ki ragelek (de kontrolálom magam)
  • Makacs
  • Lusta
  • Szókimondó

Nos. Ha a végéig jutottál pár mondatot szeretném mondani. Még egyszer sajnálom amit tettem és meg is bántam.

Szeretnék kapni egy esélyt, mert mindenki megérdemel egy esélyt. De ha e miatt lesz elutasítva elfogadom!

• 4 weeks later...

Hello! Nem lett rossz lap, de amit leműveltél velem és a többi emberrel a szerver köreibe, a folytonos lekezelő stílus és a kéregetés szerintem nem admin-hoz méltó, jailelekkel meg vagy szánva mint tigris fekete foltal, nem bántásból de inkább hanyagolnám ezt a jelentkezgetést mivel nem az első eset, hogy lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését. Nem támogatom!  

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.