Antonio D Giuseppe Létrehozva: December 4, 2020 Megosztás Létrehozva: December 4, 2020 (módosított) OOC RÉSZ: Mi a neved ? - Ferenc - Hány éves vagy ? - 15- Napi hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 de akár 4 órát is ! - Voltál-e már frakcióba ? - Igen ,OMSZ. - Miért ezt a frakciót választod ? - Mert ki szeretném magam próbálni más pozícióban is , és szeretnék össze hozni egy klafa frakit ahol családias a hangulat és mindenki kijön egymással .. - Rendelkezel TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen ,de a mikrofonom hibás! - Mesélj magadról pár mondatot ! (Min. 5-6 mondat ! ) - - Ferinek hívnak, Nógrád-megyében lakom egy kis városban.Segítőkész , megértő vagyok aki képes a saját hibáiból tanulni. 8.osztályos vagyok ,sajnos évvesztes ,de már elöttem áll a középiskola de sajnos még nem tudom, hogy minek/hova megyek tanulni. Nagyjából ennyi lenne,ha valamit szeretnétek tudni rólam szivesen válaszolok . A szerveren 20000+percem van ( lassan 1 éve rp-zek), lvl 21 vagyok, egy két szintes lakásom és egy Dodge Challanger srt Demon és még kisebb járművek állnak a tulajdonomban.. OMSZ vezetője voltam ,de sajnos lefokoztak kisseb hülyeségek miatt és így főorvos pozícióban vagyok jelenleg is ! IC RÉSZ : Jelentkező neve: - Leen Patric - Jelentkező születési helye,ideje : - 1978. December 5. Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Rosa Mariana - Jelentkező apjának neve : - Leen Jackson - Előző munkahelye(i): - Járműszállító - Rendelkezel Jogosítvánnyal? - Igen - Mi a véleménye a csapat munkáról ? - Szerintem egy fontos dolog a csapat munka , főleg a OMSZ-nél ,ORKF-nál és ugyebár a taxitársaságnál is ,mivel lehet egymást segíteni /tanítani ..Ha esetleg lerobbansz akkor a kollegád érted tud menni .. - Önéletrajz : -Leen Patric becsületes nevem ,1978 December 5.-én születtem. Los Santosba születtem és azóta is itt lakok. Van két testvérem ,egy öcsém és egy húgom . Sajnos édesapánk itt hagyott minket mivel súlyos autó balesetet szenvedett, elég fiatalok voltunk a testvéreimmel amikor a tragédia ért bennünket, én 17 éves ,öcsém 12 a húgom pedig 8 éves volt . Édesanyánk nevelt utána egyedül ,de 22 évesen végeztem a tanulmányaimmal és elmentem munkát keresni . Sikeresen találtam is Los Santosban az OMSZ-nél munkát ahol nagyon megvoltak velem elégedve aminek nagyon örültem . San Fierroban volt az első lakásom, de ott sajnos nem voltam sokáig mivel rossz volt a közeg . Utána elmentem albérletben és találtam Los Santosban lakást ahol mai napig élek .Van egy darab járművem ami napi használatban használok ,B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék . - UI: Köszi,hogy elolvastad a lapom ! Edited December 6, 2020 by Leen Patric Át alakítás 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések