Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Leen Patric LS Taxi társaság jelentkezése leader pozicióba!

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ: 

Mi a neved ? 

- Ferenc -

Hány éves vagy ?

- 15-

Napi hány órát tudnál a frakcióra szánni? 

- 2-3 de akár 4 órát is ! - 

Voltál-e már frakcióba ? 

- Igen ,OMSZ. -

Miért ezt a frakciót választod ? 

- Mert ki szeretném magam próbálni más pozícióban is , és szeretnék össze hozni egy klafa frakit ahol családias a hangulat és mindenki kijön egymással .. -

Rendelkezel TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? 

- igen ,de a mikrofonom hibás! -

Mesélj magadról pár mondatot ! (Min. 5-6 mondat ! ) 

-

- Ferinek hívnak, Nógrád-megyében lakom egy kis városban.Segítőkész , megértő vagyok aki képes a saját hibáiból tanulni.

8.osztályos vagyok ,sajnos évvesztes ,de már elöttem áll a középiskola de sajnos még nem tudom, hogy minek/hova megyek tanulni. Nagyjából ennyi lenne,ha valamit szeretnétek tudni rólam szivesen válaszolok . A szerveren 20000+percem van ( lassan 1 éve rp-zek), lvl 21 vagyok,  egy  két szintes lakásom és egy Dodge Challanger srt Demon és még kisebb járművek  állnak a tulajdonomban.. OMSZ vezetője voltam ,de sajnos lefokoztak kisseb hülyeségek miatt és így főorvos pozícióban vagyok jelenleg is !

IC RÉSZ : 

Jelentkező neve: 

- Leen Patric -

Jelentkező születési helye,ideje : 

- 1978. December 5. Los Santos -

Jelentkező anyjának leánykori neve:

- Rosa Mariana -

Jelentkező apjának neve :

- Leen Jackson -

Előző munkahelye(i):

- Járműszállító - 

Rendelkezel Jogosítvánnyal?

-  Igen -

Mi a véleménye a csapat munkáról ? 

- Szerintem egy fontos dolog a csapat munka , főleg a OMSZ-nél ,ORKF-nál és ugyebár a taxitársaságnál is ,mivel lehet egymást segíteni /tanítani ..Ha esetleg lerobbansz akkor a kollegád érted tud menni .. -

Önéletrajz :

-Leen Patric  becsületes nevem ,1978 December 5.-én születtem. Los Santosba születtem  és azóta is itt lakok. Van két testvérem ,egy öcsém és egy húgom . Sajnos édesapánk itt hagyott minket mivel súlyos autó balesetet szenvedett, elég fiatalok voltunk a testvéreimmel amikor a tragédia ért bennünket, én 17 éves ,öcsém 12 a húgom pedig 8 éves volt . Édesanyánk nevelt utána egyedül ,de 22 évesen végeztem a tanulmányaimmal és elmentem munkát keresni . Sikeresen találtam is Los Santosban az OMSZ-nél munkát ahol nagyon megvoltak velem elégedve  aminek nagyon örültem . San Fierroban volt az első lakásom, de ott sajnos nem voltam sokáig mivel rossz volt a közeg . Utána elmentem albérletben és találtam Los Santosban lakást ahol mai napig élek .Van egy darab járművem ami napi használatban használok ,B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezek . Nagyjából ennyi is lennék . - 

depositphotos_54630757-stock-photo-taxi-cars.jpg

UI: Köszi,hogy elolvastad a lapom ! 🙂

Edited by Leen Patric
Át alakítás
  • Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.