Freddy Monroe Létrehozva: December 5, 2020 Megosztás Létrehozva: December 5, 2020 IC/InGame neved: Freddy giuseppe A ban időpontja: 2020.11.?? A ban oka: ADminszidás. A ban időtartama: 9999999 Admin neve, aki bannolt: Martinez Miért szeretnéd az unbant? Mert megbántam amit tettem. És szeretnék újra játszani a szerveren,meggondolatlan voltam!.ű ui:bocsánat:( Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Szia ! Az a helyzet, hogy én nem tudom mit mondjak még mindig rá. DC-n privátba megbeszéltük pár napja. Az azelőtti DC beszélgetésünket inkább nem említeném itt nyilvánosan, hogy te miket is mondtál és mivel fenyegettél. Képes lennék elfogadni, de valahogy úgy érzem, hogy nem érdemelnéd meg. Nekem ez a véleményem, az UB-t olyan feltétellel kapod meg, hogy a többi, ott jelen lévő admin is kifejti a véleményét róla és közösen döntünk velük. @Ryder @Laci @Kani. Ők biztosan ott voltak, de ha más admin is, akkor nyugodtan írhat Ő is ide. Várom a többiek válaszát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Hi! Én nem voltam ott, tehát én nem mondok erre semmit. Ha tanácsolnom kéne, utolsó esélyt adnák. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Hi. Én végig olvastam az egészet, én nem tudnék neked ub-t adni. Esetleg egy sokkal nagyobb jail árán, mert nem volt szép, ahogy megfenyegetted. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Sziasztok! Én láttam az egész ügyet, amit mindenki tud, eléggé szőrnyűnek gondolom. Főleg, hogy azután, hogy a ban-al részesűltél még egy hibát követtél el amit @Martinez is említett. Nem tetted volna meg azt a bizonyos fenyegetést valószínűleg máshogy állna a döntés pontom. Jelen pillanatban az UB-t nem támogatom. Gondolkozz el a cselekedeteiden. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: December 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 7, 2020 Na, akkor még nyitva hagyom az UB kérelmet, ha még volt ott valaki, talán @Saky, akkor az tudjon még válaszolni, illetve neked is, mint UB író, adok esélyt, hogy válaszolj és kifejtsd a gondolataidat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések