Jump to content

unban kérelem.

Freddy Monroe

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

Freddy giuseppe

A ban időpontja:

2020.11.??

A ban oka:

ADminszidás.

A ban időtartama:

9999999

Admin neve, aki bannolt:

Martinez

Miért szeretnéd az unbant?

Mert megbántam amit tettem. És szeretnék újra játszani a szerveren,meggondolatlan voltam!.ű

ui:bocsánat:(

Szia ! Az a helyzet, hogy én nem tudom mit mondjak még mindig rá. DC-n privátba megbeszéltük pár napja. Az azelőtti DC beszélgetésünket inkább nem említeném itt nyilvánosan, hogy te miket is mondtál és mivel fenyegettél. Képes lennék elfogadni, de valahogy úgy érzem, hogy nem érdemelnéd meg. Nekem ez a véleményem, az UB-t olyan feltétellel kapod meg, hogy a többi, ott jelen lévő admin is kifejti a véleményét róla és közösen döntünk velük. @Ryder @Laci @Kani. Ők biztosan ott voltak, de ha más admin is, akkor nyugodtan írhat Ő is ide. Várom a többiek válaszát. 

Sziasztok!

Én láttam az egész ügyet, amit mindenki tud, eléggé szőrnyűnek gondolom. Főleg, hogy azután, hogy a ban-al részesűltél még egy hibát követtél el amit @Martinez is említett. Nem tetted volna meg azt a bizonyos fenyegetést valószínűleg máshogy állna a döntés pontom. Jelen pillanatban az UB-t nem támogatom. Gondolkozz el a cselekedeteiden.

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.