balintkalc Létrehozva: December 8, 2020 Megosztás Létrehozva: December 8, 2020 (módosított) Használt jármű kereskedés, lenne egy autód amit nem tudsz eladni vagy nincs kedved mindig hirdetni, oda beadnád és mindenki megtudná nézni, meglehetne csinálni azt is hogy ilyenkor mutatná hogy mi van az autóban motorilag, extra. Edited December 8, 2020 by Connor Harry 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: December 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 8, 2020 Szia! Ezen már én is gondolkodtam, sok szerveren találkoztam már ilyennel, jó ötlet lenne a Next-en is,az tuti hogy vinném is be a kocsimat! Én TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia! Ilyen NS FK szerűen lehet müködtetni, de nem sok értelme van, annak, hogy script legyen ilyenre. Z/H, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések