Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Los Zetas Pályázat

Ajánlott bejegyzések

ahGhdmq.png

IC önéletrajz:

Hola! ((NV előtt Matt Lynn))Alexander Antonio-nak hívnak, 1984-ben, Mexikóban születtem, szegényes körülmények között nőttem fel,
Puerto Vallarta-ban. A kisöcsém 1986-ban született,((NV előtt Kaiden Parry)) Rual Antonio-nak hívják. Ő sajnos nem tudott nekem segíteni a pénzszerzésben,
mert egy betegsége miatt nem vették fel hivatalos munkahelyre,
egy Pedro Alvarez nevű alak szerzett neki munkát, autószerelő cégben,takarítónak vette fel.
Apukám, Luis Antonio sajnálatos módon, 1992-ben életét vesztette,
szívrohamban hunyt el a szülővárosomban.
Később munkát kaptam, 2003-ban a Flores Guerrero Rocio Margarita-italboltban.Sajnos az anyukám elhunyt 21 éves koromban.
Ez az életemre nagy kihatással volt, mert ő volt, aki miatt még éltünk, a munkám nem fizetett elég jól.
De viszont 2017-ben kaptam egy állásinterjút a Street Tacos étterembe.Ez az életemet nagy mértékben 
megváltoztatta pénzügyileg.Az új munkámnak köszönhetően megvettem első autómat, és kivettem egy házat, albérletbe.
Majd jól ment az élet és 2018-ban megalapítottam a saját autókereskedésemet, ami sajnos nem jött annyira be,
ezért kerestem jól fizető munkákat-szinte egy éven keresztül-és elkezdtem vizimentőzni a Réunion cégnél.
Aztán 2019-ben költöztem ki ide,- Los Santos környékére. Folytattam a szakot, Vizimentősöknél dolgozok, rákászok, autókkal
kereskedek.Majd a Mexicón Foodot, El Coronába megvettem, és most étteremként üzemeltetem.

Rual Antonio ((Kaiden Parry)):

Hola! A nevem Rual Antonio, 1986-ban születtem Puerto Vallarta városban. Alexander Antonio testvérem.
1992-ben a család feje, apánk, Luis Antonio életét vesztette szívrohamban. 17 éves koromban anyám javaslatára
munkát kerestem, de elég gyenge fizikumom  miatt nem vettek be sehova sem, ezért idősebbik barátom Pedro Alvarez
munkát szerzett nekem egy autó szerelő cégben takarítóként, pontosabban a Farmacia Guadalajara cégben amit ő vezetett.
Anyám 2015-ben elhunyt. A vársoba 2019-ben érkeztünk, és vízimentő munkát vállalunk, illetve segítek a rákászat
bizniszben a testvéremnek.

K5uggaa.jpg

OOC Információ:

Alexander Antonio: 

Sziasztok! Alex-nak hívnak, 13 éves vagyok, általános iskola 7. osztályát járom.
Szabadidőmben szeretek biciklizni,- gitározni,- és persze a roleplayezni.Nem rég kezdtem el a szerveren játszani,
a szerveren frakcióban, csak a Grove Street Families-ban voltam, más szerveren voltam Ballas-os még régebben FlyMTA-n.
A szerveren körülbelül 9200 percet töltöttem el, ami alatt szereztem sok RP tapasztalatot, de persze más szervereken is játszottam.
Leader vagy Alleader szerepet még nem töltöttem be, ezúttal is úgy gondolom, itt az ideje kipróbálnom magamat.

Rual Antonio:

Sziasztok! Milán vagyok, 13 éves, 7.-osztályos vagyok, szeretek gitározni, biciklizni, a haverokkal játszani.
Alex ismerőse vagyok, jó barátok. Én nem vagyok hardcore rp-s de tudok ezt-azt.
Alkalmasnak érzem magam az Al-Leaderi posztra, én sem voltam még soha ilyen, vagy ennél nagyobb rangú pozícióban.
Én is a Groove Street Familiesben voltam bandás a szerveren. 

J9PYzfL.jpg

A bandáról:

-A banda Los Zetas névre hallgatna
-Hoznám magammal Alleadernek Kaiden Parry-t akivel IC már több éve ismerjük egymást, és jóban vagyunk ÉS Pedro Alvarezt tagnak.

• -Rangok:
  •          -Novato-Újonc,nincs beavatva, csak a legális részen dolgozik.1-3 nap múlva avatjuk be, ha alkalmas rá.
  •          -Iniciado-Beavatott tag, tud az illegális részéről a bandának.
  •          -Proveedor de armas-Fegyverbeszállító a bandába
  •          -Jefe-Főnök, ő már parancsolhat a többi tagnak, kivétel: Alleader,Leader, szervezhet eventeket, ha Leader/Al-leader nincs fent
  •          -Subcomandante-Alleader, ő a legnagyobb rang a szerveren, ha a leader nincs fent.[AL-LEADER]
  •          -Comandante- A frakció feje,Leader, a tagok közt neki van a legnagyobb hatalma [LEADER]
  • A nálad felettebb lévő tagot tisztelni kell!

l5fd9FJ.jpg

Los Zetas története:
A Los Zetas nevű drogkartell vezetőinek gazdagsága világszerte legendás a bűnözők között, az egyik legnagyobb fegyverbeszállító,
drogbeszállító szervezet.
A Los Zetas-t a mexikói hadsereg különleges alakulatából, leszerelt katonák alapították meg 1999-ben.
31 elitkatona alkotta kezdetben A Zetas-t, Nevét onnan kapta, hogy első vezetőjét, Arturo Guzman Decenat egy ellenséges kartell
meggyilkolta, az állami szervek a lehallgatások során  kódjellel illették a felvételekben (Z1),
azaz, „Z” , ezért lett a nevük az ex-katonáknak "Zetas".

Az egykori kommandósokat először egy másik hírhedt bűnszervezet,
az Öböl-kartell (Gulf Cartel) bérelte fel a kilencvenes évek végén.
A kokainszállítmányok útját ők biztosították, illetve maguk csempészték át a határon a kábítószert is.
Zetas erejét és hatékonyságát növelte, hogy piti bűnözők között is egyre nagyobb tiszteletet élveztek.
2003-ra a mexikói védelmi minisztérium a Zetast tartotta a legfélelmetesebb halálosztagnak
a mexikói szervezett bűnözés történetében.

A hatalmi egyensúly akkor borult fel, amikor 2010 februárjában az Öböl meggyilkolta a Zetas egyik vezérét, Victor Mendozát.
A Zetas bosszúért kiáltott és sikertelenül követelték, hogy adják ki nekik a gyilkost.
A következmény egy máig tartó polgárháborús viszonyokat idéző rivalizálás lett.
A két kartell gyilkos viadalában több település is teljesen elnéptelenedett.

Elhelyezkedés:
fCe9F8A.png

több kép:      https://imgur.com/a/j8scLCI     

+lenne egy Legális éttermünk is, amiben a tagfelvételt tartanánk, majd a beavatást is lehet, hogy itt csinálnánk.

Hely: Little Mexico//El Corona

Képek:https://imgur.com/a/VwpLmUj

5CNcqz6.png

Járművek:
2x Range Rover Sport SC

2x Mercedes-Benz e420 w210

2x Cadillac Sedan DeVille 1979 Lolita

Skinek: (A skineket winrarba tudnám küldeni, ide valamiért nem tudom csatolni, emailbe/discordon tudnám őket küldeni, de képeket csatolok: https://imgur.com/a/4OXBAU6)

A skineknek a hitboxát nem tudtam tesztelni, de szerintem jó lesz.

Mit is csinálnánk a frakcióban?
Nagyrészben drogkereskedéssel, fegyverkereskedelemmel foglalkoznánk.
Ha lenne több tagunk, akkor Bankautomata és Bankrablás, túszejtés is végeznénk.
És a területeinken szintén jókat rpz-nénk, szeretnénk egy jó közösséget kialakítani.

Esetleg Pénzmosás RP.

"Szlengek":   Hola!/Mucho gusto!=Szia!/Hello!
                      Adios/Hasta luego=Viszlát!
                      Que tal?=Hogy vagy?
                      Puta=szitkozódás (ribanc,stb.)
                      Cabron=seggfej
                      Caramba-Pokolba/Picsába
                      Puto=Kibaszott...(Puto [valaki,valami] jelenthet sokmindent még...(homoszexuális,stb.)

Tagfelvétel menete:
IG ki lenne hírdetve, hogy Mexikói étterem alkalmazottakat keres, akkor odajössz,ha alkalmas vagy a munkára, akkor felveszünk,

ilyenkor még NEM TUDSZ az illegális tevékenységekről,aztán 1-3 nap múlva beavatunk, ha úgy látjuk megfelelsz rá.
(tiszteled a tagokat,nálad feljebb lévőket)
Ekkor adunk egy munkát, hogy drogot/fegyvert adj el egy adott időponton belül. Ha sikerül, akkor a Los Zetas tagja vagy.
Ha nem lennél alkalmas,akkor vagy tovább maradsz az étterembe,adunk még egy esélyt,
vagy közöljük veled, hogy az étteremben már nincsen munka számodra

UCP:

oUlARKY.png

Szabályzat:

• -A rangsorban a feletted lévő játékost tisztelned kell, ugyanakkor nekik is szintén kell mutatniuk tiszteletet irántad.
  • -A városban nem lehet nálad nagy kaliber. kivéve, ha valami "eventet" szervezünk.
  • -Ajánlatos a fegyverengedély tartása, ha rendőrök elkapnak, nem köpsz.
  • -Senkinek nem beszélsz a Los Zetas-ról, nem árulsz el semmit.
  • -A feszültségkeltés teljesen felesleges, ez a bandán belül, kívül érvényes.
  • -A frakciós autókat megfixelve lehet csak visszahozni, ezt majd IC is közöljük. (80% alatt ne legyen)

Miért Lennék jó válaszás?

Nem gondolnám, hogy csalódást tudnék okozni bandás társaimnak, mint Leader. El tudnám végezni a dolgom,
a kötelességemet. Természetesen a banda többi tagjának is együtt kell működnie velem, hogy minden tökélestesen
működjön. Jó a csapatösszetartó képességem, és ezért megfelelőnek érzem magam, és úgy gondolom, ezért lenne
érdemes engem választani.

Köszönöm, hogy végigolvastátok, ha van valami probléma , akkor azt jelezzétek!

(A discordom itt van, ha kérdés van, de nekem meghallgatásra is az lenne jobb.: Alex.#5445)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.