Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Herceg Szabolcs Adminsegédnek Jelentkezik!

Shawn Ruiz

Ajánlott bejegyzések

Üdvözlök minden kedves olvasót, ez az én adminsegédnek való jelentkezési lapom.

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb.

Herceg Szabolcs vagyok, 16 éves. Dombóváron születtem és itt is élek. Jelenleg asztalosnak tanulok, elég jó átlaggal. Az RP mellett hobbi szinten focizok illetve rap/hip-hop szövegeket írkálok. Alapvetően olyan ember vagyok aki szeret tervezni, és a terveihez foggal körömmel ragaszkodik. Emellett elég céltudatos vagyok.  A jól kidolgozott és erősen összetett RP szálakat nagyon kedvelem, bár ezeknek a kivitelezése sokszor nehéz. Megfontolt ember vagyok, de akad hogy fejjel megyek a falnak. És elég aktívnak tartom magam, kivéve amikor reggel felkelek. Szeretek csapatban dolgozni, mert szerintem akkor megy jobban és precízebben a munka. Szerintem viszonylag jól is tudok egy jó közegben dolgozni.

• Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében.  Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren.

Eddig nagyon kevés olyan karakterem volt amiknek a szerepébe sokáig jól tudtam érezni magam.

~Shawn Ruiz: Ő egy másik szerveren alakított motoros karakterem volt. Egyik napról a másikra élt, és elég lázadó típus volt.

~O'Shea Jackson: Na ezt a karaktert az elején nagyon éltem. Vele pályáztam meg a Ballast, szerintem elég sok aktív taggal büszkélkedhettem. Csak sajnos az F3 előtt pár nappal rájöttem hogy amit egy ilyen banda megkövetel stílus terén, azt én nem tudom hozni. A karakterbe nem tudtam belevinni az én személyiségemet, számomra létidegen volt.

~Tommy Donato: Jelenleg ebben a szerepben vagyok és erre már azt tudom mondani hogy ez az olaszos téma nekem egészen tetszik. A La Famiglia Maffia vezetője, a La Festa Club tulaja, aki egy saját családot alapított Los Santosban.

• Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Egyszer kaptam egy tanító jailt, mert a munkajárművemet önös célra használtam.

• Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Egyszer se.

Screenshot_20201215-185630.png?width=768&height=384

• Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.

Adminsegéd: Az adminsegéd feladata hogy az adminisztrátorok válláról levegyenek egy terhet, ami az hogy a kis kérdésekkel ne őket zavarják meg a játékosok. És nyilván az hogy a játékosok ha valamit nem tudnak, vagy éppen tudnak csak nem biztosak a dolgukban akkor megkérdezzék az adminsegédet.

Adminisztrátor: A játékosok segítése, és a szerver jobbá tétele az ő feladatuk. Felborult egy autó? Az adminok mennek és segítenek. Valaki szabálytalankodik és ezzel elrontja mások játékélményét? Az adminok segítenek. A szervert jobbá teszik, és erre az idejüket áldozzák önzetlenül.

• Aktivitási idő.

Naponta 3-4 órát tudok a szerveren tölteni minimum. Van hogy sokkal többet is, és nagyon ritkán, de lesz hogy nem tudok lenni. Ez csak az élettől függ, hogy az adott napra mit oszt. Viszont nem jellemző hogy nem tudok lenni, ezért is jelentkeztem. Mert időm mint a tenger.

• Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapatmunka nagyon fontos minden téren. Lehetetlen hogy egy ember egyedül végezzen jó munkát. Mindenkinek kell a segítség. Egy csapat összetart, összhangban van. Akik egy csapatban vannak egymás hátszelei gyakorlatilag. A csapatmunka egy szerver életében nagyon fontos. Az adminisztrátorok és az adminsegédek között is az van. Az egyik leveszi a másik válláról a terhet hogy az könnyebben végezze a munkáját.

• Miért pont téged válasszunk?

Hamar beilleszkedek, és gyorsan tanulok. Az elején lesznek kérdéseim, de mindent csak egyszer kell elmagyarázni. Az adminsegéd poszton reális mértékben tudnak terhelni.  És nem csak egy kék név a cél, amit mások láthatnak, hanem az hogy segítsek más játékosokon akiknek valamilyen kérdés megfogalmazódik a fejükben.

• Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Mert úgy érzem az adminság kicsit nagy falat lenne nekem így hirtelen. Lehet hogy a jövőben szeretnék arra a posztra is pályázatot írni, de egyenlőre elég az adminsegéd is. Ezzel is adok hozzá valamit a szerverhez, legalábbis én úgy érzem.

• Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Céltudatosság

-Szívósság

-Találékonyság

-Talpraesettség

-Soha nem kapkodok

• Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

-Önfejűség

-Makacsság

-Bohóckodás

-Lustaság

-Sok dolgot túl lazán kezelek.

Edited by Tommy Donato
  • Like 2

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

Az alábbi időpontokban várunk TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra:

2020.12.21-én 16:30

vagy

2020.12.22-én 18:00

(ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.