Thomas Raymond_ Létrehozva: December 16, 2020 Megosztás Létrehozva: December 16, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Thomas Raymond > A ban időpontja: < 2020.08.01> A ban oka: < Utolsó esély eljátszva (ooc minősítés + pg + mg) > A ban időtartama: < 2035 > Admin neve, aki bannolt: < Rocky > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék vissza jönni játszani a szerverre, Ha lehetne erre alkalom folytatnám tovább. RP-zés stb.. ha lehetséges , Megpróbálok normálisan viselkedni ha ők is viselkedni fognak, meg akik hozzám állnak én is úgy fogok. A banról is meg van a véleményem tiszta vicc volt a bírálás, persze aki meg engem provokáltak meg flegmáztak azok semmilyen büntetést nem kaptak. Igazságtalanság volt. Az adminok előtt ügyközben képesek voltak ütni engem, Majd én vissza ütögettem őket. Majd dobáloztunk a szavakkal de én szívtam meg az egészet, ők nem kaptak semmit.> Edited December 16, 2020 by Krizzly Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: December 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 18, 2020 Szia ! Mivel már Rocky nem admin ezért én intézem ! Az UB-t megkapod, bármilyen nagyobb jail esetén (120perc) akkor visszakerül rád a ban, egyben ha továbbra is ezt a viselkedést nyújtod le mint a fórumon levő chatbox-on akkor szintén visszakerül rád a ban. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések