Thomas Raymond_ Létrehozva: December 21, 2020 Megosztás Létrehozva: December 21, 2020 (módosított) Szép napot, Mindenkinek! Miután "Laci" kérdezte milyen event-et szeretnétek? Elkezdtem gondolkodni sok mindenen átfutottam és arra gondoltam hogy lehetne rendezni egy Box Gálát. És akkor a következő elképzeléseim. - Minden csapatban legalább, 1 edző aki képviseli a meccsen és felkészíti a játékost! A 2 ember a legjobb egyik rendbe rakja stb. edző tanácsokat add. ( A box teremben gyakorolhatnak "rpsen" felkészíthetik a játékost ) - 3 menet, 1 perces körökkel. 3 perces meccsek, aki hamarabb kiüti az nyer (anim) ( Jöhetnek pontozók betalált ütések érnek, Minden ütés 1 pont-ot ér! ) - Ha vége egy körnek akkor a játékos a sarokba vonul, majd ahogy szokás /sit, és rpsen "előre megírt rpvel le ápolják , majd iszik, tanácsokat adnak neki. stb. ( ide jó ha van legalább 2 ember) 1 edző, másik meg rpzik. - X nyeremény, vagy akármi. És így ennyi! Edited December 21, 2020 by Thomas Raymond_ 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: December 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 22, 2020 Az ötlet maga tetszik, ha verekedni nem is tudok, szivesen részt vennék egy lyen gálán eventen. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések