Carlos Conner Létrehozva: December 31, 2020 Megosztás Létrehozva: December 31, 2020 IC/InGame neved: Carlos Conner A ban időpontja: 2020.12.31 2:50 A ban oka: Bugkihasználás A ban időtartama: 15 év Admin neve, aki bannolt: Martinez Miért szeretnéd az unbant? Mert nekem nem a kihasználása volt a célom csak néztem itt ki lett-e azóta Javítva. Nem jelentettem ryder felé és 2 ször megnéztem. Megszoktam a nex**os bug lejelentős részleget nagyobb részben emiatt sem jelentettem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: December 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 31, 2020 Szia, amint elmondtam, én ezt nem tudom elhinni. Te tisztában voltál vele, hogy van ilyen bugg, és ki is használtad a te- és a haverod javára anélkül, hogy elmondtad volna. Ha én nem szólok, akkor szóba sem jött volna az, hogy mi történt. Kétszer nem nézel meg egy buggot, hogy működik-e, és nem is a barátodnak. Ezzel én nem zárom még, nyugodtak ide szólhatsz, esetleg követelhetsz FA-t vagy akit akarsz. Illetve további ügyintézés esetén, ha kell, kérlek gyere fel TS-re, ha szeretnél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: December 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: December 31, 2020 (módosított) Mielőtt zárva lesz még meghalgatnám a többi admin és a főadmin véleményét. Ha úgy van fel tudok menni majd TS-re. Edited December 31, 2020 by Carlos Conner Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 1, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2021 On 2020. 12. 31. at 11:38, Martinez said: Te tisztában voltál vele, hogy van ilyen bugg, és ki is használtad a te- és a haverod javára anélkül, hogy elmondtad volna. Ha én nem szólok, akkor szóba sem jött volna az, hogy mi történt. Kétszer nem nézel meg egy buggot, hogy működik-e, és nem is a barátodnak. Hi, @Martinez a számból vette ki a szót, egyetértek vele. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Január 3, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2021 Akkor ennek fényében zárom és helyezem az UB kérelmet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések