Jump to content

Carlos Conner unban kérelme

Carlos Conner

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

Carlos Conner 

A ban időpontja:

2020.12.31 2:50

A ban oka:

Bugkihasználás

A ban időtartama:

15 év

Admin neve, aki bannolt:

Martinez

Miért szeretnéd az unbant?

Mert nekem nem a kihasználása volt a célom csak néztem itt ki lett-e azóta Javítva. Nem jelentettem ryder felé és 2 ször megnéztem. Megszoktam a nex**os bug lejelentős részleget nagyobb részben emiatt sem jelentettem. 

Szia, amint elmondtam, én ezt nem tudom elhinni. Te tisztában voltál vele, hogy van ilyen bugg, és ki is használtad a te- és a haverod javára anélkül, hogy elmondtad volna. Ha én nem szólok, akkor szóba sem jött volna az, hogy mi történt. Kétszer nem nézel meg egy buggot, hogy működik-e, és nem is a barátodnak. Ezzel én nem zárom még, nyugodtak ide szólhatsz, esetleg követelhetsz FA-t vagy akit akarsz. Illetve további ügyintézés esetén, ha kell, kérlek gyere fel TS-re, ha szeretnél.

On 2020. 12. 31. at 11:38, Martinez said:

Te tisztában voltál vele, hogy van ilyen bugg, és ki is használtad a te- és a haverod javára anélkül, hogy elmondtad volna. Ha én nem szólok, akkor szóba sem jött volna az, hogy mi történt. Kétszer nem nézel meg egy buggot, hogy működik-e, és nem is a barátodnak.

Hi, @Martinez a számból vette ki a szót, egyetértek vele.

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.