Lucas Chapman Létrehozva: December 31, 2020 Megosztás Létrehozva: December 31, 2020 Lenne egy olyan ötletem, ezt bármely autó típusra értem, legyen az csúcskategóriás vagy old timer tökmindegy, egy bizonyos kiló méter után ha futott az autó legyen az 5000 vagy ha olajcserés már akkor adjon ki egy bizonyos ékszíj csikorgó hangot. Le vinné a százalékot ugyanúgy a kocsinak, orvoslása pedig szerelőknek egy úgymond meghibásodás amit orvosolni kéne például mint egy lökhárítót leszerelni csak itt a motorba kéne szerelgetni, kissé nehéz feladat szerintem de ha bekerülne nagyon fasza kis dolog lenne 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: December 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 31, 2020 Szia! Elolvastam az összes ötleted, szerinten az összes fasza! Nekem személyesen a farm gondozás jönne be. Én támogatom őket! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: December 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: December 31, 2020 Helló Helló! Már én is gondoltam ehez hasonló ötlettel,megmondom az őszintét tetszik is! Csak én azt a megvalósítást adnám,amikor egy bizonyos állapotúra "lesérül" az autód,és akkor kezd el csattogni a váltó, Ékszíj-nak hangja lenni. De alapvetően,tetszik az ötleted! Szóval, TÁMOGATOM!! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 5, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2022 Bekerült már korábban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések