Aaron Chin Létrehozva: December 31, 2020 Megosztás Létrehozva: December 31, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Jakab Tamás > Mikor születtél? < 2007.08.28 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 4-5 órát> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam ittis,és másholis. > Miért ezt a frakciót választottad? < Szeretném óvni a rendet. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen,rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Sziasztok,Jakab Tamás vagyok 13 éves.Nagyon szerettek játszani. a kedvenc hobbim a motorozás és a pecázás.Nagyon érdekeltek ezek az extrém sportok. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://ucp.nextgamingrp.com/settings>((https://imgur.com/a/8Q4PFdX)) IC Rész Jelentkező neve: <Aaron Chin> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1892.02.21 Jelentkező anyjának leánykori neve: < Andrea Chin> Jelentkező apjának neve: < Thomas Chin> Előző munkahelye(i): < Szerelő,Taxi,pd > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) <Fontosnak tartom mert hogyha nincsen együttműködés akkor, Nemlehet rendesen rpzni a csapatmunka nagyon fontos. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Aaron Chin vagyok,Jóképű srác. Itt születtem de aztán elköltöztünk Las Venturasba, És aztán újra viszajőttünk. Nagyon szeretem Los Santos-t rengetek új barátok stb. Azért szeretnék rendőrnek jelentkezni hogy óvjam a környezettet. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Január 6, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 6, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk a szerveren IC meghallgatásra és felvételre. Vedd fel velem privátban a kapcsolatott, idő egyeztetésre. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések