Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lampadati toro

balintkalc

Ajánlott bejegyzések

Megvettem a hajót 300k volt erre 30-al megy többet mint egy reefer ami 50K  és hatszor drágább, mint  egy lampadati ,ezen kellene változtatni vagy az árakat megváltoztatni.

Erre most megnéztem a Dinghy ami 15k 180-at megy többet mint a Lampadati, ez egyszerűen kész vicc, ha lehet a pénzemet visszakérném, vagy a hajót gyorsitani - dinghyt lassitani kell.

Edited by Connor Harry
  • Like 1

Szia! Jogos, hogy csak 30-al megy többet mint egy reefer, de azért nézd meg, hogy a Lampadati hogy néz ki, meg a reefert.... Ezért is lehet ennyi az ára. A másik, hogy mennyivel szeretnél száguldozni a vizen? Szerintem ez a 120-30-as tempó bőven elég, de kinek mi. 

• 2 months later...
  • 1 year later...
  • Főadmin

Szia. Egy luxus motorcsónak ára mindig is több lesz, mint egy rákászhajóé, és végsebességben nem sok különbség lesz a kettő között. Egy olcsó gumimotor csónak végsebessége, pedig valósan elég nagy szokott lenni. Teljesen értelmetlen ezeket módosítani. Z/H.

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.