balintkalc Létrehozva: Január 9, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 9, 2021 (módosított) Megvettem a hajót 300k volt erre 30-al megy többet mint egy reefer ami 50K és hatszor drágább, mint egy lampadati ,ezen kellene változtatni vagy az árakat megváltoztatni. Erre most megnéztem a Dinghy ami 15k 180-at megy többet mint a Lampadati, ez egyszerűen kész vicc, ha lehet a pénzemet visszakérném, vagy a hajót gyorsitani - dinghyt lassitani kell. Edited Január 11, 2021 by Connor Harry 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Január 9, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 9, 2021 Szia! Jogos, hogy csak 30-al megy többet mint egy reefer, de azért nézd meg, hogy a Lampadati hogy néz ki, meg a reefert.... Ezért is lehet ennyi az ára. A másik, hogy mennyivel szeretnél száguldozni a vizen? Szerintem ez a 120-30-as tempó bőven elég, de kinek mi. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Január 10, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2021 (módosított) Nincs olyan ember aki csak azért kiadna hatszor többet mert jobban néz ki, én azért vettem volna hogy menekülésre legyen egy jobb hajóm mint egy reefer. Edited Január 11, 2021 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 13, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 13, 2021 Ajánlanék figyelmedbe egy kis fizikát, hogy miért mennek a hajók annyival, amennyivel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Január 13, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 13, 2021 (módosított) Ezért mondtam azt hogy ha nem is gyorsitani, de a többi hajót lassitani kell. Edited Január 13, 2021 by Connor Harry Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 14, 2021 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2021 Továbbra is a fizika könyvet tudom javasolni, a víz ellenállásánál. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 17, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Szia. Egy luxus motorcsónak ára mindig is több lesz, mint egy rákászhajóé, és végsebességben nem sok különbség lesz a kettő között. Egy olcsó gumimotor csónak végsebessége, pedig valósan elég nagy szokott lenni. Teljesen értelmetlen ezeket módosítani. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések