balintkalc Létrehozva: Január 14, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 14, 2021 (módosított) Lehetne az autókra is egy olyan rendszert kiépiteni, mint a garázsokra/hazákra ingatlanokra, havonta egyszer pl biztositást kellene fizetni az autóra és ha ez nem történne meg akkor az autó elveszik, igy a boltban a limit is kevesebb lenne, igy az inaktiv játékosok által birtokolt autók amik limitesek lettek elérhetővé vállnának az aktiv playerek számára, de már maga azért is jó ez az ötlet mivel igy realisztikusabb lenne a szerver. Edited Január 14, 2021 by Connor Harry 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Január 14, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 14, 2021 Szerintem jó ötlet sok autó van ami limites és már be telt és olyan playerek birtokolják akik nem játszanak a szerveren! TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 15, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2021 Szia! Amitől nen fizetsz biztosítást az autóra attól még nem fogják elvenni az autót, annyi, hogy nem járhatsz vele, mert megbüntetnek, véleményem szerint ez az autó eltűnés nagyon rossz ötlet, lehet, hogy valaki kap egy 2 hónapos ban-t és nem kap UB-t. Tegyük fel van egy Huracanja akkor az most tünjön el neki? A biztosítást TÁMOGATOM Azt, hogy ha nem fizetsz ezért eltűnik a kocsi azt NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Január 15, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2021 Nekem még egy olyan ötletem lenne hogy akkor csak pár kocsi limitjét fel lehetne vinni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 15, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2021 Sziasztok! Én a Terciusz véleményével teljes mértékben egyet értek. A biztosítást önmagában támogatom, de a kocsi ne tűnjön el! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Sziasztok! A kocsi eltünés egy biztosítás miatt nem fog bekerülni. Biztosító társaságot NS FK ként lehet üzemeltetni, ha esetleg valakit érdekel, keressen fel Fórum privát üzenetben, és szívesen adok tippeket, hogy is lehet ezt kivitelezni. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések