weedy Létrehozva: Január 16, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 16, 2021 (módosított) Neve: Kenill Wade Születési idő: 2003-4-26 Születési helye:San Fierro Édesanyja neve: Ontress Moss Édesapja neve:Kenill Delwyn ----------------------------------------------------------------A kezdet.... ----------------------------------------------------------- Mikor megszületett Wade, Apám mindig veszekedett az anyámmal, szart az egészre. Apja egy full drogos faszi volt. Egyszer árult drogot, NNI elkapta lecsukták 3évre. Anyám teljesen összeomlott mikor megtudta, hogy lecsukták. Nem tudtam, hogy mit csináljak. -----------------------------------------------------------------Span.---------------------------------------------------------------- Kb olyan 14-13éves lehettem mikor rá találtam az első spanra. Kosaraztunk elmentünk mindenfele. Aztán elmentünk egy utcára, olyan 17-18évesek lehettek ott. Elkezdtünk velük beszélgetni, Aztán belekötöttek haveromba majd szétverték.... --------------------------------------------------------------Kialakult.----------------------------------------------------------------- 16évesen visszamentem arra az utcára. Le spanolgattam velük beszélgettünk iszogattunk stb... Aztán odajött 4 nigger elkezdtek kötözködni Én oda mentem, hogy mit kerestek itt aztán az egyik fegyvert rántott. Kicsit hátráltam majd akikkel beszélgettem elővettek egy tec-9 tipusú fegyvert és elkezdődött a lövöldözés. Kerestem magamnak fedezéket. Oda jött az egyik span majd kezembe adott egy glockot. Énis elkezdtem lövöldözni. Kijött a rendőrség majd 3an elfutottunk. És több niggerrel is le spanoltunk. Elkezdtünk drogozni,fegyverekkel foglalkozni stb... Kitaláltak egy nevüket a nevük PCP Tower Hoods' 69 ----------------------------------------------------------------Vége------------------------------------------------------------------- Edited Január 17, 2021 by Kenill Wade 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés