Engi Létrehozva: Január 18, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2021 (módosított) Gyerekkor A nevem Engelbert Jager, 1980.09.28.-án születtem Münchenben. Apámat Hans Kristofer Jagernek hívják, anyám kivoltárol sajnos nincsenek információm. Viszonylag nagy családban nevelkedtem 2 testvéremmel, édesapámmal és nevelőanyámmal. A testvéreimmel mindig is különleges kapcsolatott ápoltunk. Kiskorom óta nagyon érdekelt a honvédelem, mely a mai napig elkisért. Általános és középiskolás tanulmányaimat kiváló eredményekkel befejeztem. Jogositványt 16 éves koromban szereztem, de a vezetés azóta se tartozik az erősségeim közzé. Középiskola befejezte után alkalmam nyílt csatlakozni a seregbe... A seregben eltöltött idő 1998.10.13.-án jelentkeztem a német honvédelembe. Első évemet német országban töltöttem, főleg kiképzéseken, tovább képzéseken és tréningeken. A honvédségben a karierem 2000.05.03.-án robbant be igazán, amikor is első kiküldetésemen voltam Afganisztánban. A 6 hónapos kint létem során Főtörzsőrmesteri rangra emeltek, így elérhetőve vált számomra a német különleges erőkbe való jelentkezés. Igazából gondolkodás nélkül belevágtam, legfeljebb nem vesznek be alapon. Szerencsére ez nem így történt, a kemény kiválasztás után bekerültem a S.A.S-be a Bravo csapatba 2001.01.15.-én. Ettől a ponttól kezdve nagyon gyorsan haladtam a ranglétrán, rengeteg bevetésen vettem részt és többször szembe néztünk a halállal. A bevetések során többször helikopterből ereszkedtünk ki, vagy a légierő segítségére szorultunk, és szerelmes lettem az Eurocopter Tiger típusú helikopterekbe, és a többi vasmadárba. A Bravo csapat kötelékében közel 5 évet szolgáltam, de a helikopterek szeretete miatt, inkább jelentkeztem a légierőbe harcihelikopter és vadászrepülő pilótának 2006.02.03.-án. Fél éves kiképzést követően megkaptam a szárnyakat a mellkasomra. Ettől a naptól, azaz 2006.08.03. napjától hivatalosan is a légierő 1. légi hadosztályának a különleges műveleti ezredében szolgáltam. Újabb 5 év szolgálat után elértem a Hadnagy rangfokozatot és újabb mérföldkövet ért el a karierem. Lehetőséget kaptam a pilóták oktatására és az újoncok kiképzésére. 2013-ban megkaptam a Századosi rangot, melyet 2016.05.14-ig viseltem. Ezen a napon végleg leszereltem a seregből... Irány Los Santos Leszerelésem után 2 hétre jött egy levél fiatalabb öcsémtől Roberto-tól, melyben megírta, hogy elköltöztek egy Los Santos nevű városba és a múltat végleg lezárva új életet kezdtek. Egyből repülőre ültem (ezúttal nem én vezettem) és elindultam a testvéreimhez. Itt látva, hogy testvérem mentős ként tevékenykedik kedved kaptam az orvosláshoz, ezért beiratkoztam az LSMC' University-re. 2019-ben sikeresen lediplomáztam, majd 2020 októberére doktoráltam. Doktorálásom után nem sokkal felvételt nyertem az OMSZ-be, ahol jó munkámnak hála nagyon gyorsan haladtam fel a ranglétrán. A hónap végére társigazgató lettem, majd novembertől egyedül vittem tovább az irányitást, amit mai napig én végzek. Edited Szeptember 4, 2021 by Engi 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 20, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 20, 2021 (módosított) Miután kiszabadultam a börtönből egy ideig próbáltam Los Santosban élni és úgy tenni, mintha mi sem történt volna. De egész végig valami fura érzés töltött el, míg végül úgy döntöttem, hogy ebből elég. Hazautaztam németországba, ott felhívtam az akkori barátnőmet Ashley-t. Azt hazudtam neki, hogy beálltam ismét a seregbe. Ezután megjátszottam eltünésemet, és most boldogan élek németo....és mi van, ha nem németországban?....boldogan élek valahol a világon. Edited December 5, 2021 by Engi 5 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés