Alex Tot Létrehozva: Január 19, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 19, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Tot Lount Alexandru Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4-5 óra Jelenlegi játszott perceid száma: 1518 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/rdkjsuL Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Nem Miért ezt a frakciót választanád? mert IRL is bejön a szerelés és a kocsik és játék szempontjából is szeretném ezt játszani Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen mind kettő van Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Válaszod - Szeretek a barátaimmal lennei mindig valami tervet csinálunk a tanulásra koncentrálok mindig és minden nap aktív vagyok mindenhol. româniaba lakók brassai sámuel elméleti liceumba tanulok hobbi az edzés IC Rész Jelentkező neve: Tot Alex Jelentkező születési helye, ideje: 1999 02 22 Las Vegas Jelentkező anyjának leánykori neve: Melissa Tot Jelentkező apjának neve: Jack Tot Előző munkahelye(i): Olajdinomító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) jó de abból a szempontból nem ha nem értünk egyet vagy valamin vitázunk akkor nem olyan jó Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) las Vegas mellet születem rossz körülmények között anyám apám kiskoromban árvaházba küldtek ahol nőttem fel egészen 18 éves koromig ott nevelkedtem és utána a magam dolgára küldtek ahol az utcán éltem szegénységben azért maradtam életben mert voltak emberek akik adtak nekem Eni és inni aztán elegem lett hogy mások segítenek rajtam ezért meg embereltem magam és elmentem dolgozni és akkor sok pénzt kerestem és aztán én segítettem a rászorulokon Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Még nem de gyűjtöm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 24, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2021 Kedves Jelentkező! Jelentkezési lapja elutasításra került. Várjuk jelentkezését legközelebb! (A minta szerint írd meg a jelentkezési lapod, mert ez így kb. semmit nem ér) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések