Endreleves Létrehozva: Január 27, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2021 (módosított) Spanyol Maffia OOC-Rollam: Sziasztok, az én nevem Miklós Endre, és 14 éves vagyok. Általános iskolába járok, Romániában, Erdélyben lakom. Szabadidőmben a freestyle rollerezéssel foglalkozok, na meg persze MTA-zok. Laptopon szoktam játszani ami lagg mentesen elbírja az MTA-t. Beszélnék netktek egy kicsit a hobbimról a rollerezésről. Ez egy extrém sport melynek a lényege hogy nehezebbnél-nehezebb trükköket tanulj meg. Elég veszélyes is lehet de én személy szerint nem viszem túlzásba. 7. vagyok, eddig a tanulmányaimmal nem volt baj, mindig hoztam egy jó médiát. Minden nap általában 4 órától maximum 8-ig tudok játszani. Hétvégén több óra is bele fér, ezért úgy gondolom nem játszok keveset. Nálunk még egyelőre online tanítás folyik igy néha délelött is tudnék fent lenni a szerveren. Én koromhoz képest alacsony, szemüveges gyerek vagyok, a hajam színe barna. Remélem tetszeni fog a pályázatom előre is köszönöm ha elolvassátok. RP-s múltam: Én 12 éves korom óta rp-zek. Régebb gyengébb gépem volt így csak egy szerveren tudtam játszani, de nagyon sokat játszottam azon (1000 óra). Az utóbbi időben probálgattam a szervereket, de ez tetszik a legjobban. Igaz, ezen a szerveren nincsen sok percem,(120) de igyekszem minden szabad időmet itt tölteni. Nem kaptam még bannt, és Admin Jailt sem . IC-rollam: Üdvözlök mindenkit! A nevem Sergio Luis , a barátaim Sergionak hívnak. A szüleim már meghalltak apámat Alfonso Luis-nak, édesanyámat Gloria Luis-nak hívták . Szerencsére nem voltam már gyerek és nem ért akkora tragédiaként haláluk. Nem voltunk gazdagok, szegények sem. Így eltudtam végezni 12 év oktatást, majd az iskola után pizzafutárként dolgoztam. 2 évig dolgoztam ott mivel sikerült elég pénzt gyűjtenem az egyetemre. Universidad CEU San Pablo-ban tanultam 3 éven át gazdaságtant. Sajnos, nem vettek fel egy munkahelyre sem, és ekkor kezdett az életem rosszabb, és roszabbá vállni. Nem volt keresetem, éhezni kezdtem, az utcára kerültem. Eleinte kéregedtem de továbbra is éheztem. Majd egyszer egy rossz dologba fogtam. Egy napszemüveges fickó munkása voltam, drogokat csempésztem. Ezzel igen csak jól kerestem. Újra beindult az életem, volt lakásom autóm. Viszont a Cartel aminek dolgoztam le lepleződött így nekem is muszály volt menekülnöm. Minden pénzemet a repülőjegyre költöttem. Ezért kerültem én ide Los Santosba. A frakciórol: Spanyol Maffia. Egyelőre 3 embert hoznék(velem együtt 4) de majd bővölne a frakció a sikerek vagy a bukások révén. Rangok: Jefe-Leader 1 fő Vicio- Al leader 1 fő Beszerző- 1 fő Beavatott- 1 fő Tanírvány- fő Nem beavatott- 0 személy A Maffiában mindenkinek lenne álneve mint például: csotány,farkas,méreg, stb. A leadereket mindig a nevükön tehát Jefe vagy Vicio néven kell köszönteni őket. A frakcióval kapcsolatban több célom is van. Ezek közt található a város realisztikusabbá tétele. Ez alatt arra gondolok hogy az emberek rájöhetnek, hogy az élet nem csak a boldogsáról szól. Célom a rendőrök életét is érdekesebbé tenni, munkelyüket nehezíteni. Feltöltené a várost élettel a frakció. Szeretném az embereknek megadni az illegális téren mozgó munkahelyet is. Szeretném élvezni a játékot a barátaimmal. És úgy gondolom hogy akkor lenne teljes egy szerver ha volna illegális, legális oldala is. Autók: Szükségünk lenne: 4 range rover sport sc-re feketében a tagoknak (és a fegyverek tárolására) 2 bmw x5- re feketében a leadereknek Miért vagyok érdemes a frakció vezetésére: Azért szeretném én vezetni ezt a frakciót, mert összeszedettnek , átlátónak tartom magam, betartom a szabályokat és könnyen lehet velem értekezni, hallgatok az adminokra. Betartom a szabályokat, és egy jól rp-ző frakciót hoznék létre. Frakciók ahol már voltam: Voltam tűzoltós(1 hónapig, de itt nem voltam leader) rendőr( 4hónap leaderként), bloodsos(2 honap al leaderként), és orosz maffia( tag ként 1 honapig) Több frakcióban is voltam ezért úgy gondolom van egy kevés ismeretségem egy frakció vezetéséhez. Köszönöm szépen a figyelmet, remélem jól fogalmaztam és tetszik a pályazatom! Ide gondoltam volna a frakciót és a kéréseim: HQ: https://imgur.com/a/Pe4HmT5 Ház skin igazábol nem kell elég egy alap, garázst igényelnék. Alapbol benne vannak a játékban a skinek amiket seretnék irom az id-et: 17,33,46, 98. Nem tudok nagyon jól szerkeszteni de remélem tetszik! Edited Január 28, 2021 by Endreleves Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 27, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2021 Szia! Ajánlom, hogy formázz a lapodon, mert így nem igen fogják jó szívvel nézni! Sok sikert hozzá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Január 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2021 Szia! Azt hozzá tenném, hogy bővítsd és összeszedettebbé, alakítsd. Mert egyből máskép fog kinézni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Endreleves Hozzászólva: Január 27, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2021 Köszi szépen, de tetszik az ötlet? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Január 27, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2021 Ha még tovább ormázod, és nem csak össze csapod, helyesírási hibákat, formázást, és persze a tartalmat bővíteni. Ha ezek megvannak, akkor talán más, hogy fogok rá tekinteni erre a lapra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Endreleves Hozzászólva: Január 28, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2021 Köszi szépen javítottam rajta! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Endreleves Hozzászólva: Január 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Mi a véleményetek rolla? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Tisztelt pályázó! Kérjük, a pályázatán formázzon esztétikailag, továbbá egészítse ki az összes olyan követelménnyel, amit itt megtalál: (IG-nevet pedig állíts be, ugyanis anélkül esély sincs a lap elfogadására...) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 2, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2021 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Formázás nem a legjobb, szereveren nincs elég tapasztalat, hiányos pályázat) (IG-nevet pedig állíts be....) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések