Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Justin_Reid adminsegédnek jelentkezik.

Justin Reid

Ajánlott bejegyzések

Magamról:
Pirityi Bencének hívnak, Komárom mellett Almásfüzitőn lakom, jelenleg 15 éves vagyok. Már lassan 1éve játszom MTA-val és ezen a szerveren kezdtem az RP-t. Szeptemberbe kezdtem a 9.et és Komáromba járok iskolába. Jelenleg informatikát tanulok és nagyon szeretem. Eddig a suli is nagyon tetszik nekem. Szeretek csapatban dolgozni és új embereket megismerni. Naponta 4-6 órát szoktam gépezni ebből 2-5 órát tudok fent lenni a szerveren. Régebben fociztam is, de azt már abba hagytam.

Magamról a játékban:
Justin Reid az IC nevem. 2020-02-22 regisztráltam. Nagyon megtetszett a szerver és azóta is itt játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
A szerveren először Taxi frakcióban kezdtem, de mivel nem annyira tetszett ezért átmentem az  LSAMV-ba, majd Triád, Cammora

és jelenleg ORFK frakcióban vagyok Főtörzsőrmester.
Eddig ezeket az autókat szereztem: BMW E60, Camaro ZL1, Ford raptor, Nissan skyline. 40965 játszott percem van jelenleg.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
https://kepkuldes.com/image/1cnzWm

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!
https://kepkuldes.com/image/1cnn55

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játokosoknak kisebb-nagyobb kérdésekre való válasszal és ezzel az adminokat is segíti, mert nem lesznek nagyon leterhelve még kérdésekkel is. Ha arra van szükség, hogy az alapszabályokat elmagyarázza a kezdő játékosoknak, akkor abban is segít.

Az adminisztrátor feladata, hogy segítsenek a játékosoknak, játék közben adódott gondok/bugok megoldása, adminügyek bírálása és ha arról van szó szankció kiosztása.

Aktivitási idő.
Naponta kb 2-5 órát is fent tudok lenni, de ez változó.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?
Szeretek csapatba dolgozni és szerintem fontos a csapatmunka. Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni
és ha valamit nem tudunk pontosan van kitől megkérdezni nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot.

Miért pont téged válasszunk?
Viszonylag már régóta itt vagyok a szerveren (lassan 1 éve). Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is tudok bakizni).
Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. 40965 játszott percem van eddig.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?
Már többen is ajánlották, hogy szerintük jelentkezhetnék adminsegédnek és gondoltam megpróbálom. És megtetszett az AS feladati kör.

És persze segíteni szeretnék a játékosoknak.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)
- Viszonylag gyors írás
- Nyugodt
- Barátságos
- Jó konfliktuskezelés

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)
- Türelmetlen
- Néha káromkodok

- Néha fel tudom húzni magam hülyeségeken

Egyéb:
Sajnos nincs mikrofonom. (Remélem ez nem gond)

Edited by Justin Reid

• Szuperadmin

Szia Justin!

Kicsit rövid lap lett, de sokszor voltál már IDG AS és sosem volt rád panasz, egy próbát megér. Támogatom!!

Edited by Terciusz
  • Like 1

• Főadmin

Helló-helló!

A lapod terjedelmével kapcsolatban nekem is vannak kifogásaim, ha lehetséges, ezen még bővits. Amivel szintén egyet értek Admin társaimmal, hogy IDG AS-ként megálltad a helyed. Ha a lapodat még bővited, akkor én is Támogatom!

• Like 1

Kedves Jelentkező!

A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került!

Várjuk Discord szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén:

2021. 01. 31., 17.00 vagy 2021. 02. 01., 17.00

(amennyiben az alábbi időpontok egyike sem megfelelő, kérjük jelezzen vissza privát üzenet formájában időpontegyeztetés céljából)

• Like 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.