Justin Reid Létrehozva: Január 29, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 29, 2021 (módosított) Magamról: Pirityi Bencének hívnak, Komárom mellett Almásfüzitőn lakom, jelenleg 15 éves vagyok. Már lassan 1éve játszom MTA-val és ezen a szerveren kezdtem az RP-t. Szeptemberbe kezdtem a 9.et és Komáromba járok iskolába. Jelenleg informatikát tanulok és nagyon szeretem. Eddig a suli is nagyon tetszik nekem. Szeretek csapatban dolgozni és új embereket megismerni. Naponta 4-6 órát szoktam gépezni ebből 2-5 órát tudok fent lenni a szerveren. Régebben fociztam is, de azt már abba hagytam. Magamról a játékban: Justin Reid az IC nevem. 2020-02-22 regisztráltam. Nagyon megtetszett a szerver és azóta is itt játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal. A szerveren először Taxi frakcióban kezdtem, de mivel nem annyira tetszett ezért átmentem az LSAMV-ba, majd Triád, Cammora és jelenleg ORFK frakcióban vagyok Főtörzsőrmester. Eddig ezeket az autókat szereztem: BMW E60, Camaro ZL1, Ford raptor, Nissan skyline. 40965 játszott percem van jelenleg. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/1cnzWm Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://kepkuldes.com/image/1cnn55 Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Az adminsegéd feladata, hogy segítsen a játokosoknak kisebb-nagyobb kérdésekre való válasszal és ezzel az adminokat is segíti, mert nem lesznek nagyon leterhelve még kérdésekkel is. Ha arra van szükség, hogy az alapszabályokat elmagyarázza a kezdő játékosoknak, akkor abban is segít. Az adminisztrátor feladata, hogy segítsenek a játékosoknak, játék közben adódott gondok/bugok megoldása, adminügyek bírálása és ha arról van szó szankció kiosztása. Aktivitási idő. Naponta kb 2-5 órát is fent tudok lenni, de ez változó. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szeretek csapatba dolgozni és szerintem fontos a csapatmunka. Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni és ha valamit nem tudunk pontosan van kitől megkérdezni nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot. Miért pont téged válasszunk? Viszonylag már régóta itt vagyok a szerveren (lassan 1 éve). Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is tudok bakizni). Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. 40965 játszott percem van eddig. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Már többen is ajánlották, hogy szerintük jelentkezhetnék adminsegédnek és gondoltam megpróbálom. És megtetszett az AS feladati kör. És persze segíteni szeretnék a játékosoknak. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) - Viszonylag gyors írás - Nyugodt - Barátságos - Jó konfliktuskezelés Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) - Türelmetlen - Néha káromkodok - Néha fel tudom húzni magam hülyeségeken Egyéb: Sajnos nincs mikrofonom. (Remélem ez nem gond) Edited Január 29, 2021 by Justin Reid Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 29, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2021 (módosított) Szia Justin! Kicsit rövid lap lett, de sokszor voltál már IDG AS és sosem volt rád panasz, egy próbát megér. Támogatom!! Edited Január 29, 2021 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Január 29, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2021 (módosított) Kedves Justin! A lapod kicsit rövid lett, de az eddigi teljesítményed mikor IDG AS voltál ezt ellensúlyozza. Én teljes mértékben TÁMOGATOM! Edited Január 29, 2021 by Szabez 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 30, 2021 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Helló-helló! A lapod terjedelmével kapcsolatban nekem is vannak kifogásaim, ha lehetséges, ezen még bővits. Amivel szintén egyet értek Admin társaimmal, hogy IDG AS-ként megálltad a helyed. Ha a lapodat még bővited, akkor én is Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Kedves Jelentkező! Mikrofon hiányában a meghallgatás nem megvalósítható. Amennyiben a problémát orvosolni tudja, kérem jelezzen vissza! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Justin Reid Hozzászólva: Január 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 17 perce, Laci said: Kedves Jelentkező! Mikrofon hiányában a meghallgatás nem megvalósítható. Amennyiben a problémát orvosolni tudja, kérem jelezzen vissza! Hello, discordon megoldható (ha úgy megfelel) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Várjuk Discord szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén: 2021. 01. 31., 17.00 vagy 2021. 02. 01., 17.00 (amennyiben az alábbi időpontok egyike sem megfelelő, kérjük jelezzen vissza privát üzenet formájában időpontegyeztetés céljából) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések