Werion G Jose Létrehozva: Január 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 30, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Birta Szabolcs> Mikor születtél? < 2004.04.14> Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < napi 8 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen,gazdagrp ,És a rendőrségnél. > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert az elozo varosba is rendor voltam es szeretem ezt csinálni nagyon,álmaim munkaa hogy szolglajak és védjek. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen rendelkezem. > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Birta szabolcs vagyok 16 éves ,Rendszeresen sportolok és aktiv vagyok mindenre ,a hobbimba focizok rendszeresen jatszok is rendes focicsapatba és nagyon megértő és kedves fiú vagyok > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://imgur.com/vDKEkO2 > IC Rész Jelentkező neve: < Werion J Gose > Jelentkező születési helye, ideje: < Los santos,2000.12.12 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Werion Jelie > Jelentkező apjának neve: < Werion Gose > Előző munkahelye(i): < buszsofor> Rendelkezel jogosítvánnyal? <Igen rendelkezem > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Azt gondolom ha felvetelt nyerek akkor jol kifogok veluk jönni ,hisz nagyon baratsagos és megerto fiu vagyok amit mondanak felfogom hamar,és a csapatmunka kozottunk a legjobb lesz. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Werion J GOSe vagyok,LOs Santosi Kórházba születtem 2000.12.12-én ,anyjám születesi neve Werion Jelie,És apám szuletesi neve:Werion Gose ,magasságom 178 cm és 80 kg ,nagyn szeretek csapatba jatszani remelem a felvetelem elnyerte a tetszésüket,nagyon szeretném ezt a frakciot itt is legyek rendőr ugy mint a masik varosba,remelem felvetelt nyerek Köszönöm a figyelmet! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Szia! Ezt nem ide kellett volna nyitni. Áthelyezem a megfelelő topicba. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Werion G Jose Hozzászólva: Január 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2021 Rendben Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Február 2, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Szerezz több tapasztalatot a szerveren, ennyi játszott perccel nem engedlek még be. A továbbiakban még jelentkezhetsz majd, akkor több esélyed lesz. )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések