Jump to content

Werion J Gose jelentkezese az ORFK-ba

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Birta Szabolcs>
Mikor születtél?
< 2004.04.14>
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< napi 8 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen,gazdagrp ,És a rendőrségnél. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert az elozo varosba is rendor voltam es szeretem ezt csinálni nagyon,álmaim munkaa hogy szolglajak és védjek. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen rendelkezem. >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Birta szabolcs vagyok 16 éves ,Rendszeresen sportolok és aktiv vagyok mindenre ,a hobbimba focizok rendszeresen jatszok is rendes focicsapatba és nagyon megértő és kedves fiú vagyok >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

<https://imgur.com/vDKEkO2  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Werion J Gose >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los santos,2000.12.12 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Werion Jelie >
 Jelentkező apjának neve:
< Werion Gose >
 Előző munkahelye(i):

< buszsofor>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
<Igen rendelkezem >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Azt gondolom ha felvetelt nyerek akkor jol kifogok veluk jönni ,hisz nagyon baratsagos és megerto fiu vagyok amit mondanak felfogom hamar,és a csapatmunka kozottunk a legjobb lesz. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Werion J GOSe vagyok,LOs Santosi Kórházba születtem 2000.12.12-én ,anyjám születesi neve Werion Jelie,És apám  szuletesi neve:Werion Gose ,magasságom 178 cm és 80 kg ,nagyn szeretek csapatba jatszani remelem a felvetelem elnyerte a tetszésüket,nagyon szeretném ezt a frakciot itt is legyek rendőr ugy mint a masik varosba,remelem felvetelt nyerek 

Köszönöm a figyelmet!   >

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk.

((Megjegyzés: Szerezz több tapasztalatot a szerveren, ennyi játszott perccel nem engedlek még be. A továbbiakban még jelentkezhetsz majd, akkor több esélyed lesz. ))

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.