Kasem Zhulati Létrehozva: Január 30, 2021 Megosztás Létrehozva: Január 30, 2021 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Rudi > Mikor születtél? < 2006/08/08 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Hát, ez a körülöttem lévő emberektől függ, de általába sokat. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, más szerveren, meg itt is, itt: Omsz, Jamaica, Bratva, Crips, talán ennyi. > Miért ezt a frakciót választottad? < Meguntam az illegálkodást, és már rég óta tervezek ide irni lapot, régebben is tetszett ez a frakció, most is ez a véleményem > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < hobbim, igazából nincs, nem nagyon szoktam más csinálni, max elmegyek biciklizni, vagy haverokkal/barátokkal kajálni valamerre. Hát az érdeklési köröm, még nagyon én sem tudom, mert lehet rossz iskolát választottam, egyébként vagy Karosszéria Lakatos szeretnék lenni, vagy Autószerelő, de még ez igy hagyján van az egész. Nem tanulok rosszul, bár ez Tanártől függ, hogy mennyire szeretne kicseszni velem, nagyrészt tudok időt forditani a tanulásra, érdekel is valamennyire, és még időm is marad mellette. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < lassan 38000 perc https://kepkuldes.com/image/1tAQGd > IC Rész Jelentkező neve: < Myshkin Yakovich > Jelentkező születési helye, ideje: < 1997/02/20 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Dieliana Sergeiovich > Jelentkező apjának neve: < Myshkin Yakovich > Előző munkahelye(i): < Rákászat, Autószállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Szerintem tudok velük mozogni, és ha értem is hogy mit kell csinálni, akkor megcsinálom, bármi áron. Baj nem lehet a kollegákkal, megpróbálok megvédeni mindenkit. Tudok kezelni fegyvert, bármilyet, profi szintű tudásom van hozzájuk. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 1997-ben születtem Oroszországban, Édesanyámat 2004-ben vesztettem el, Édesapámat 2009-ben, nem volt a legjobb gyerekkorom. Nevelőszülőkhöz kerültem 2009-be Édesapám halála után. 2011-ben mikor 14 éves lettem, elkezdtem dolgozni egy farmon, ahol hárman voltak rajtam kivül, segítőkész próbáltam lenni, de csak a szidást kaptam akkoriban, próbáltam nehéz munkát kipróbálni a farmon, hát nem sikerült, vézna, gyenge gyerkőc voltam... Iskolába küldtek a "szüleim" 2012-ben, kitünő tanuló voltam, sokszor megvertek dolgok miatt a volt osztálytársaim. Miután kikerültem az Általános iskolából, elmentem Közép Iskolába, ott alig-alig voltam jó tanuló, majdnem hogy kirúgtak a Tanulmányi eredményeim miatt. Próbáltam beilleszkedni, sosem sikerült, mindig gunyoltak, ezért is sokszor megvertek, sose birtam egy barátot szerezni sem.. Majd kikerültem Közép Iskolából is, aztán már nem folytattam a tanulást, Elkezdtem dolgozni egy Gyárban, ha jól emlékszem autókkal, repülőkkel foglalkoztunk, ott már sikerült beilleszkednem. Majd eltelt pár év, és elköltöztem a Nevelő szüleimtől, és Oroszországból is egyben. Las Venturasba költöztem, itt szereztem munkát, majd alapítottam egy gyönyörű szép Családot, rossz társaságba még nem voltam, nem is akarok kerülni. Körülbelül ez volt az életem, próbálgatom alakítani így a végét, ha az eleje nem sikerült.. > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Február 2, 2021 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Megbeszéltük már.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések